Mooie wenkbrauwen brengen extra aandacht naar je ogen

Je wenkbrauwen in goede vorm en kleur brengen kan wonderen doen voor je gezicht. Bij Studio A Beauty & Care epileren we je wenkbrauwen met pincet omdat we vinden dat we op die manier heel precies te werk kunnen gaan. Mooie wenkbrauwen brengen extra aandacht naar je ogen en geven je gezicht een open uitdrukking. Het maakt je bovendien zichtbaar jonger.

Een opvallende blik en mooi geaccentueerde ogen

Zijn je wenkbrauwen te donker voor je gezicht of bij je haar, dan kun je ze met een potlood of met poeder oplichten. Maar wenkbrauwen die hun kleur verliezen of grijs worden kunnen je ouder laten lijken. De oplossing is je wenkbrauwen laten verven. Wil je zeker zijn van een goed en mooi resultaat, ga dan naar een schoonheidsspecialiste. Door het verven  wordt de aandacht op de ogen gevestigd en ontstaat er een natuurlijke uitstraling. Het resultaat is een opvallende blik en mooi geaccentueerde ogen.

Brow Shaping

Je kan bij ons terecht voor Brow Shaping. Dat betekent dat we tijdens deze behandeling eerst je wenkbrauwen met het pincet epileren en daarna kleuren.

Het voordeel van wenkbrauwen kleuren is dat ook je donshaartjes gekleurd worden. Zo zien je wenkbrauwen in hun totaliteit er voller uit en krijgt je gezicht meer uitdrukking.

Reken op zo’n 30 minuten voor deze verzorging. De kostprijs is 35 EUR.

Geef ook je wimpers een kleurtje

Verven is ook een goede manier om de wimpers van het allereerste begin bij de huid tot en met het uiterste puntje van een kleurtje te voorzien. Het grote voordeel van verven is dat de aanwezige haren veel zichtbaarder zijn waardoor de wimpers er voller en de ogen er veel sprekender uitzien. Bovendien hoef je met geverfde wimpers niet bang te zijn voor uitlopen en is verven ook dé oplossing voor mensen met gevoelige ogen.

De houdbaarheid van de kleur hangt af van persoon tot persoon. De kleur zal vervagen na ongeveer 4 tot 6 weken. Het duurt gemiddeld 6 tot 8 weken voordat nieuwe wimpers en wenkbrauwen groeien. Deze behandeling is waterproof dus ideaal als je op vakantie gaat en geen mascara wil gebruiken in het zwembad, maar toch mooie zwarte wimpers wil. Het bespaart je eveneens kostbare tijd bij het maquilleren. Niets dan voordelen dus.

Hier vind je het overzicht van onze verzorgingen en prijzen.


Maak nu een afspraak bij Studio A Beauty & Care of neem contact op

Bel ons op 03/231 96 63
AFSPRAAK MAKEN
STEL UW VRAAG