Waarom een peeling?

De peeling wordt -terecht- gezien als de geheime held van je dagelijkse skin care routine.

Onze huid vernieuwt zich elke 28 dagen. Dit betekent dat de afgestorven cellen zich kunnen opstapelen op je huid.  Ook het proces van de celvernieuwing vertraagt als je ouder wordt. Een goede gezichtspeeling zorgt er enerzijds voor dat je huid bevrijd wordt van de afgestorven huidcellen en anderzijds dat het proces van de huidvernieuwing wordt ondersteund.

Maar dat is niet alles : een peeling zorgt er bovendien voor dat elke huid, aanvullend op de dagelijkse reiniging, diep wordt gereinigd. Je verbetert zodoende de opnamecapaciteit voor de volgende verzorgingsproducten en je stimuleert het herstel van de huid. Bij regelmatig gebruik ontstaat er een duidelijk gezuiverde en gelijkmatigere teint met meer uitstraling.

Conclusie : elke huid heeft baat bij een regelmatige gezichtspeeling met als resultaat een gezonde en frisse huid. 

Gezicht peeling: wat kan je thuis doen?

We adviseren je om thuis 1-2 keer per week te peelen.  Pas op, gebruik het juiste product dat aangepast is aan je huidtype. Vraag ons om raad. Bij een gevoelige huid raden we aan om bijzonder milde peeling producten te gebruiken.

Gebruik een peeling het beste ’s avonds. Dit is beter zodat mogelijke rood kleuringen gedurende de nacht afnemen en de huid optimaal kan herstellen.

  • Gentle peeling

We adviseren mechanische peelings zoals onze Gentle Peeling  bij elke huid, uitgezonderd bij de zeer gevoelige en onzuivere huid met ontstekingen. De  afgestorven hoornschilfertjes worden met behulp van plantaardige bio-peel lichaampjes behoedzaam verwijderd.

  • Enzymepeeling

Met een  Enzyme cleanser kan de huid voorzichtig worden gereinigd en gepeeld. Dit poeder is een fijnkorrelige reiniging met vitamine C en met een afschilferende werking.  De huid wordt intensief gereinigd  en leeft helemaal op. Het resultaat: een stralend mooi, fijner huidbeeld. Deze peeling is prima geschikt voor een gevoelige huid.

  • Fruitzuur peeling

Bij een fruitzuur peeling gaat het om een chemische peeling, waarbij met zuren wordt gewerkt. Deze AHA-peeling van de nieuwe generatie combineert 10% nauwkeurig afgestemde fruitzuren met 10% antioxidanten zoals vitamine C. Deze synergie van intensieve afschilfering en bescherming beschermt de huid tegen vroegtijdige veroudering. Onmiddellijk na het eerste gebruik ziet de huid er frisser, stralender en met een jeugdigere teint uit. Bij regelmatig wekelijks gebruik ziet de huid er gelijkmatiger uit, zijn de poriën verfijnd en rimpeltjes gladgemaakt.

Welke behandelingen zijn er in het salon ?

Bij elke BABOR behandeling voeren we vooraf een professionele huidanalyse uit. Aan de hand van de resultaten kiezen we dan de geschikte producten voor de behandeling. Afhankelijk van het huidtype en de huidbehoefte gebruiken we in onze behandelingen mechanische peelings, enzymatische peelings of fruitzuren. Ook microdermabrasie zetten we in om de huid te peelen.

Meer informatie over microdermabrasie vind je hier.

Hier vind je het overzicht van onze verzorgingen en behandelingen.

Lieve groetjes,

An

Bestel hier

Maak nu een afspraak bij Studio A Beauty & Care of neem contact op

Bel ons op 03/231 96 63
AFSPRAAK MAKEN
STEL JE VRAAG