Welke peeling product kan ik thuis gebruiken?

De peeling wordt -terecht- gezien als de geheime held van de schoonheidsverzorging.

Onze huid vernieuwt zich elke 28 dagen. Dit proces vertraagt met het ouder worden. Een goede gezicht peeling ondersteunt dit natuurlijke proces .

Door het gebruik van peelings wordt de huid bevrijd van afgestorven cellen, die zich aan haar oppervlakte „verzamelen“. Bovendien wordt elke huid, aanvullend op de dagelijkse reiniging, bevrijd van diep zittende verontreinigingen. Je verbetert de opnamecapaciteit voor de volgende verzorgingsproducten en stimuleert het herstel van de huid. Bij regelmatig gebruik ontstaat er een duidelijk gezuiverde en gelijkmatigere teint met meer uitstraling. Daarom zijn peelings een belangrijk onderdeel van elke skin care routine, zowel in het salon als thuis.

Welke peelings worden er in het salon gebruikt?

Bij elke BABOR behandeling voert de schoonheidsspecialiste vooraf een professionele huidanalyse uit. Aan de hand van de resultaten kiezen we dan de overeenkomstige producten voor de behandeling. Afhankelijk van het huidtype en de huidbehoefte gebruiken we in onze behandelingen mechanische peelings, enzymatische peelings of fruitzuren. Ook microdermabrasie zetten we in om de huid te peelen.

Gezicht peeling: wat kunnen we thuis doen?

We adviseren een peeling 1-2 keer per week. Op deze manier houd je het behandelingseffect thuis in stand.  Ook de eigen verzorgingsproducten worden beter door de huid opgenomen. Bij een gevoelige huid is het raadzaam om bijzonder milde peeling producten te gebruiken. Gebruik een peeling het beste ’s avonds. Dit is beter zodat mogelijke rood kleuringen gedurende de nacht afnemen en de huid optimaal kan herstellen.

  • Gentle peeling

We adviseren mechanische peelings zoals onze Gentle Peeling  bij elke huid, uitgezonderd bij de zeer gevoelige en onzuivere huid met ontstekingen. We verwijderen de afgestorven hoornschilfertjes met behulp van plantaardige bio-peel lichaampjes.

  • Enzymepeeling

Met een  Enzyme cleanser kan de huid op behoedzame wijze worden gepeeld. We verwijderen de afgestorven huidschilfertjes en talg aan het huidoppervlak voorzichtig maar toch grondig.  Dit poeder is een fijnkorrelige reiniging met vitamine C en met een afschilferende werking.  De huid wordt intensief gereinigd  en leeft helemaal op. Het resultaat: een stralend mooi, fijner huidbeeld. Deze peeling is prima geschikt voor een gevoelige huid.

  • Fruitzuur peeling

Bij een fruitzuur peeling gaat het om een chemische peeling, waarbij met zuren wordt gewerkt. Deze AHA-peeling van de nieuwe generatie combineert 10% nauwkeurig afgestemde fruitzuren met 10% antioxidanten zoals vitamine C. Deze synergie van intensieve afschilfering en bescherming beschermt de huid tegen vroegtijdige veroudering. Onmiddellijk na het eerste gebruik ziet de huid er frisser, stralender en met een jeugdigere teint uit. Bij regelmatig wekelijks gebruik ziet de huid er gelijkmatiger uit, zijn de poriën verfijnd en rimpeltjes gladgemaakt.

Bestel hier

Maak nu een afspraak bij Studio A Beauty & Care of neem contact op

Bel ons op 03/231 96 63
AFSPRAAK MAKEN
STEL JE VRAAG