Relax en kom –terug– in balans

 

Voetreflexologie is een ontspannende massage van de voeten.

Het woord ‘reflexie’ staat voor ‘spiegel’: de voet weerspiegelt ons hele organisme.

Het is een natuurlijke en zachte een manier om ons evenwicht te herstellen op zowel fysiek, emotioneel als energetisch vlak. Dat is mogelijk omdat de reflexzones op de voet in verbinding staan met organen en weefsels in het lichaam. Deze zones worden gemasseerd met de duim en de vingers via drukpunttechnieken.

“Dankzij deze massage is er terug een vrije energiedoorstroming in het lichaam en dat brengt je in balans.”

Stress en overspanning

Voetreflexologie kan altijd maar is zeker aangewezen bij stress en overspanning. Het versterkt onze immuniteit, optimaliseert de doorbloeding in het lichaam en helpt bij de afvoer van afvalstoffen. Ook zonder  klachten kan reflexologie positief zijn. Door regelmatig en preventief een massage te doen zal het lichaam in balans blijven. Zo zal  zowel het zelfgenezend vermogen als de immuniteit van het lichaam verhogen.

Innerlijke rust

Voetreflexologie is een aangename, natuurlijke en veilige methode om innerlijke rust te ervaren. Het werkt pijnverlichtend, preventief en ontspannend. Het is een drukpuntmassage waarbij druk wordt uitgeoefend op reflexzones in de voet. Deze zones staan in verbinding met organen en delen van het lichaam.

Een sessie voetreflexologie duurt 60 minuten en kost 60 EUR.

Boek je afspraak bij Ellen of Katrien, zij hebben zich bijgeschoold in voetreflexologie.

 

Maak nu een afspraak bij Studio A Beauty & Care of neem contact op

Bel ons op 03/231 96 63
AFSPRAAK MAKEN
STEL UW VRAAG