Wij hebben dé oplossing voor jouw pigmentvlekken

Ook last van hyperpigmentatie of pigmentvlekken en je stoort je hier aan? Je bent niet alleen. Maar liefst meer dan de helft van de vrouwen boven de 30 jaar stoort zich aan vlekjes op het gelaat, de hals en in de decolleté. Hyperpigmentatie ontstaat bij overproductie van melanine op bepaalde plaatsen op de huid.

Wij hebben voor jou dé oplossing. Een combinatie van de juiste produkten plus 3 doelgerichte behandelingen geven een zichtbaar resultaat in 6 weken tijd.

Behandeling 1

We starten met een Microdermabrasie behandeling. Dit is een mechanische peeling die behoedzaam de dode huidcellen verwijdert. Het resultaat is een frisse en stralende teint én een huid die klaar is om nieuwe producten op te nemen. Lees hier meer over de microdermabrasiebehandelingen.

Vanaf nu gebruik je dagelijks het Age Spot Duo tot het einde van de 3de behandeling. Dit Duo bestaat uit :

  • de Age Spot Corrector. Dit is een rijk serum dat bestaande ouderdomsvlekjes corrigeert en inwerkt op de melaninevorming. Dit serum vermindert bestaande hyperpigmentaties .
  • de Age Spot Protector. Dit is een luchtige dagcrème met SPF 30 die op efficiënte wijze bestaande verschuivingen in de huidkleur corrigeert en de vorming van nieuwe ouderdomsvlekken voorkomt.

Behandeling 2

Na 2 weken volgt de 2de behandeling, namelijk een Dr Babor THERAPRO fruitzuurpeeling. Bij deze innovatieve peeling wordt fruitzuur-intensiteit ( 10%-20%-30%) individueel aangepast aan uw huidtype. Het resultaat is een maximale huidvernieuwing met een stralend frisse huid, al na één behandeling.

  • na deze fruitzuurpeeling brengt u 2x/week ’s avonds  de  Overnight AHA peeling aan om de werking te optimaliseren.

Behandeling 3

Na 2 weken volgt de 3de behandeling, namelijk de dr Babor THERAPRO C Treatment. Deze behandeling met een hoge dosis vitamine C geeft een vitale frisheid , gladheid en een gelijkmatigere teint.

Geniet nu van ons voordeelpakket : 3 treatments en 3 producten in 1 pakket voor 425 EUR ipv 447 EUR.

Boek hier dadelijk je eerste behandeling

Pas op : raadpleeg je arts of apotheker als je je zorgen maakt over een donkere plek of als er een nieuwe plek ontstaat of een bestaande plek gaat bloeden, jeuken of van vorm of kleur verandert.

Maak nu een afspraak bij Studio A Beauty & Care of neem contact op

Bel ons op 03/231 96 63
AFSPRAAK MAKEN
STEL UW VRAAG