Getest door Tiany bij Studio A Beauty & Care

Toenemende stress laat ons sneller ouder worden. De BABOR laboratoria zijn voortdurend bezig om de nieuwste inzichten van de wetenschap toe te passen en innovatieve werkstoffen toe te passen in producten en behandelingen.

Voor het anti-aging treatment SeaCreation is BABOR diep in de zee doorgedrongen en heeft ze een innovatieve werkstof ontdekt die de huid perfect voor de gevolgen van ons moderne, stressvolle leven behoedt en haar jeugdig laat stralen – de MicroAlgae AP. Deze werkstof is een bijzonder kostbare microalg. Samen met het energetiserende BABOR thermophilus en het effectieve anti-aging proteïne Glycocéane GP3 wordt SeaCreation een buitengewone anti-aging verzorging en is deze effectiever dan ooit.

Ook Tiany Kiriloff is fan en kwam de SeaCreation behandeling bij Studio A Beauty & Care uittesten.

Zo vertelt Tiany “dat de behandeling steeds een combo is van warm en koud. Zo wordt afgewisseld je huid opgekikkerd met ijskoude kompressen en dat zorgt voor een doorbloeding van de huid waardoor alles zo optimaal mogelijk wordt opgenomen… heerlijk is dat! En ook de eerste keer dat ik zo’n afwisselende behandeling onderga.” ( dixit Tiany )

De SeaCreation Treatment is niet enkel effectiever dan ooit, ze is ook zeer relaxerend en ontspannend. Bij deze treatment horen uiteraard ook de uiterst werkzame produkten van SeaCreation. Vraag ons raad en advies.

De SeaCreation treatment kost 225 EUR en duurt 120 minuten.

Boek online je afspraak of bel ons.

Foto credits: Kamilla Siffer / Belmodo

Maak nu een afspraak bij Studio A Beauty & Care of neem contact op

Bel ons op 03/231 96 63
AFSPRAAK MAKEN
STEL UW VRAAG