Skinfirmor RF – Huidverjonging dankzij radiofrequentie

Een strakke huid zonder injecties en scalpel is mogelijk. Met radiofrequentie behandelingen kan u het natuurlijke huidverouderingsproces op zachte wijze tegengaan. Deze BABOR TECH behandeling is een zeer doelgerichte behandeling van rimpels rond de ogen, de mond en het voorhoofd. Radiofrequentie stimuleert de celvernieuwing en collageensynthese met als gevolg een zichtbare huidverjonging. Bij Studio A Beauty & Care gebruiken wij het Skinfirmor RF apparaat.

Het gebruik van radiofrequentie heeft zijn oorsprong in de geneeskunde.

De energie van de radiofrequentie wordt met een speciale electrode tot diep in de huid geleid. Op die manier bereikt de radiofrequentie de lederhuid, waar deze de watermoleculen in het weefsel laat trillen.

De volledige behandeling met het Skinfirmor apparaat duurt ongeveer 90 min. Per behandeling behandelen we 2 zones . De verschillende zones zijn :

 • oog boven
 • oog onder
 • plooien tussen neus en lippen
 • mond
 • voorhoofd
 • fronsrimpels
 • mondhoekplooien

Je kiest bij een behandeling welke 2 zones je wenst te laten behandelen. Je kan steeds een extra zone per behandeling ( 25 EUR extra per zone ) bij doen.

De behandeling wordt als zeer aangenaam en ontspannend ervaren.

Voor wie is de behandeling met de Skinfirmor geschikt?

De behandeling met radiofrequentie is geschikt voor alle huidtypes.

Als je het volgende wil bereiken, is deze behandeling zeker geschikt voor jou:

 • een optische vermindering van lijntjes en rimpels
 • de weefsels verstevigen met een strakkere huid tot gevolg
 • een optische vermindering van oogwallen en donkere oogranden
 • ontspanning en revitalisatie van overbelaste, vermoeide ogen door stress, computerwerk, oververmoeidheid, airconditioning, koude tocht en intensieve mimiek.

De behandeling kost 125 EUR.

Een extra zone bij de behandeling kost 25 EUR.

Wij raden aan om een kuur te volgen van minstens 4 behandelingen voor een optimaal resultaat.

Let op : een behandeling met radiofrequentie wordt afgeraden op zones die behandeld zijn met fillers. De andere zones kunnen wel behandeld worden. Dus als je lippen behandeld zijn met fillers, kan je zonder enige tegenindicatie de ogen en het voorhoofd laten behandelen met de SkinFirmor RF.

Wil je actief werken aan huidverjonging en huidverbetering, dan raden we je ook de andere BABOR TECH behandelingen aan zoals Microdermabrasie en Microneedling.

Hier vind je het overzicht van al onze behandelingen en verzorgingen.

Heb je nog vragen of wens je persoonlijk advies alvorens een behandeling te boeken, dan kan je ons uiteraard steeds op voorhand contacteren.

Maak nu een afspraak bij Studio A Beauty & Care of neem contact op

Bel ons op 03/231 96 63
AFSPRAAK MAKEN
STEL UW VRAAG