Je voeten verdienen een goede verzorging

Veel mensen stellen ons de vraag of een pedicure luxe is of echt wel nut heeft ? Ja, iedereen heeft baat bij een pedicure.

Spijtig genoeg verzorgen we onze voeten niet genoeg. Nochtans doen we per dag tot 10.000 stappen, dat is in een heel leven zo een 185.000 kilometer. Dat is niets niks.

“Je voeten goed verzorgen is dus niet alleen nodig, het voelt ook heerlijk aan en … het ziet er verzorgder uit.”

Pijn in de voeten, eelt, ingescheurde of ingegroeide nagels, pijnlijke kloven, … Is dit herkenbaar voor jou?  Vrouwen hebben relatief meer klachten, dit komt vooral door het dragen van (te hoge) hakken, te smalle of te kleine schoenen. Regelmatig je voeten laten verzorgen helpt eventuele klachten te voorkomen.

Wat doet een pedicure precies?

Bij Studio A Beauty & Care heb je de keuze tussen een cosmetische pedicure die ongeveer 40 minuten duurt ofwel een medische pedicure die ongeveer 55 minuten duurt. Twijfel je welke pedicure geschikt is voor jou, vraag ons dan raad. Samen met jou beslissen we dan  welke verzorging het beste bij jouw voeten en eventuele klachten past.

Het verschil tussen een cosmetische en een medische pedicure is dat we bij een gespecialiseerde voetverzorging ( = medische pedicure ) acute problemen zoals likdoorns, ingegroeide nagels, … verzorgen en verhelpen. Een cosmetische pedicure werkt meer preventief en is vooral gericht om je voeten en nagels er verzorgd en mooi te laten uitzien.

Altijd zullen we :

–        eelt verwijderen
–        het op de juiste wijze knippen, verzorgen en eventueel frezen van nagels
–        nagelriemen verzorgen en wegduwen

Zin in een Luxe verzorging ?

Wil je iets extra ? Boek dan de Luxe Spa voetverzorging ( 75 EUR ). Een voetbadje wordt gevolgd door een peeling en voetmasker. Daarna volgt een pedicure en eventueel het lakken van de nagels. Je gaat gegarandeerd op wolkjes naar buiten.

Graag een kleurtje op je nagels?

Ook dat kan uiteraard. We gebruiken hiervoor de nagellakken van PRONAILS. Ook semi-permanente gellak zetten we graag op je nagels.

Tegemoetkoming ziekenfonds

In sommige gevallen kan je genieten van een tegemoetkoming van je ziekenfonds. Vraag het formulier aan je ziekenfonds en wij kunnen dit voor je invullen.

Maak nu een afspraak bij Studio A Beauty & Care of neem contact op

Bel ons op 03/231 96 63
AFSPRAAK MAKEN
STEL UW VRAAG