Overzicht prijzen en verzorgingen

SKIN

Elke huid is anders: bij Studio A Beauty & Care passen we steeds onze verzorging aan in functie van de huid en de wensen van de klant. Een epilatie van de wenkbrauwen en een ontspannende gelaats- en décolleté massage maken deel uit van elke gelaatsverzorging. Al onze gelaatsverzorgingen zijn geschikt zowel voor vrouwen als voor mannen. Contacteer ons als je nog vragen hebt over onze verzorgingen en prijzen.

Huidverbetering

Studio A Beauty & Care ontharingen

Huidverbetering

BASIC Skinovage verzorging voor een gezonde huid 70 ,-
Herstelt natuurlijke tekorten van de huid en reactiveert de eigen mechanismen opnieuw. Een prima basisverzorging voor een  gezonde huid
PREMIUM Skinovage verzorging voor een gezonde huid met een extra boost 85 ,-
Een extra enzymen peeling die dieper reinigt én een extra masker (collageen, algen of detox ) zorgen voor een boost.
REFINE – Fruitzuurpeeling van de nieuwe generatie 98 ,-
Fruitzuurbehandeling waarbij de fruitzuur-intensiteit ( 10% – 20% – 30% ) individueel wordt aangepast aan uw huidtype. Voor maximale huidvernieuwing met een stralend frisse huid, al na de eerste behandeling.
CALMING – Versterking van de gevoelige huid 90 ,-
Stabilisatie van de huidbarrière met onmiddellijk effect. Een intensieve ceramideopbouw zorgt voor een gerichte versterking van de huid en een gezond uitziende, gladde en soepele teint. 
BRIGHTENING – Vitamine C voor een uniforme en stevige huid 105 ,-
Uniformiteit. Stevigheid. Bij een vermoeide teint en een ongelijkmatige huidskleur geeft een behandeling met een hoge dosis vitamine C een vitale frisheid en gladheid en een gelijkmatigere teint. 
LIFTING – Collagen Booster Treatment 105 ,-
Focust op een zeer intensieve huidversteviging met rimpelcorrectie. Een doeltreffend alternatief voor collageen en hyaluron inspuitingen : de huid wordt opgevuld en de stevigheid en spankracht van de huid verbetert.
REPAIR – Intensieve anti-aging EGF treatment 115 ,-
Verstevigende anti-aging behandeling die de eigen groeifactoren ( EGF )  van de huid stimuleert. Activeert alle herstelmechanismen voor een gladde, stevige en gelijkmatige huidstructuur.
PURITY – Deeply clean 90 ,-
Effectieve behandeling bij acute onzuiverheden. Voor een duurzame reductie van onzuiverheden. Dankzij een diepe reiniging en de aangepaste producten zorgt deze behandeling voor een zichtbaar heldere, verfijnde en zuivere huid.
CLEANFORMANCE – Healthy Glow 85 ,-
Voor wie bewust kiest voor Vegan & Clean. Speciaal ontwikkeld voor de gedehydrateerde jonge huid. Deze behandeling zorgt voor een gezond uitziende, stralende huid met een zachte glow. De huid wordt intensief gehydrateerd.
Maak nu een afspraak

Anti-aging

HSR Lifting Anti-Aging voor een onmiddellijk verstrakkend resultaat 125 ,-
Anti-Aging gelaatsverzorging met 5 zeer werkzame werkstoffen.  Effectief tegen rimpeltjes. Je ziet een onmiddellijk verstrakkend effect en een gladdere, elastischere en jeugdigere teint.
ReVersive PRO YOUTH Anti-Aging voor lichtkracht en uitstraling 135 ,-
Intensieve en luxueuze Anti-Aging verzorging die de cellen activeert en zorgt voor lichtkracht en uitstraling. De stressresistentie van de huid wordt verhoogd en rode vlekjes, verkleuringen en oneffenheden verdwijnen. De huid is zichtbaar strakker, gladder en gelijkmatiger.
SeaCreation Anti-Aging Luxe **** de meest luxueuze ervaring 225 ,-
Twee intensieve maskers, een hooggedoseerd serum, zeer werkzame ingrediënten en een exclusieve crème ingemasseerd met afwisselend warme en koele koraalstenen zorgen voor een luxueuze expeditie die zowel zorgt voor een intense ontspanning als voor een optimum aan uitstraling en jeugdigheid.
Studio A Beauty & Care ontharingen
Maak nu een afspraak

BABOR Tech

Studio A Beauty & Care ontharingen

BABOR Tech

Microdermabrasie 120 ,-
Dé power peeling met overtuigende resultaten. Voor elk huidtype geschikt, ook zeer effectief als anti-aging behandeling. Ideaal bij een vale huid, bij grove poriën en onzuiverheden. Aangevuld met ultrasone golven voor een nog efficiëntere werking. Een kuur van minstens 4 behandelingen is optimaal.
Microneedling 125 ,-
Hightech anti-aging behandeling voor een gladgemaakte, verstevigde, verjongde en duidelijk opgevulde huid. Geselecteerde werkstoffen worden in de diepere huidlagen gebracht. Voor optimale resultaten raden we een kuur aan van 4 behandelingen met tussenpozen van 10 à 14 dagen.
SkinFirmor – RadioFrequentie Huidverjonging 110 ,-
Hightech doelgerichte behandeling van rimpels in het gebied rond de ogen, mond en voorhoofd. Radiofrequentie is een stimulans voor celvernieuwing en collageensynthese. Voor een frissere en meer jeugdige uitdrukking en uitstraling. Voor een optimaal resultaat raden we een kuur aan van minstens 4 behandelingen.
Maak nu een afspraak

BODY

Pedicure & Manicure

Medische pedicure 55 ,-
Cosmetische pedicure 45 ,-
Manicure 30 ,-
Extra lakken ( bij pedicure en manicure ) 7 ,-
Semi-permanente lak handen ( PRONAILS ) -vanaf 48 ,-
Semi-permanente lak voeten ( PRONAILS ) – vanaf 50 ,-
Afhalen van niet door ons geplaatste gellak / enkel afhalen van gellak 10 ,-

Studio A Beauty & Care ontharingen

Laat je handen en voeten professioneel verzorgen. Wij gebruiken de kwalitatieve producten van ProNails voor nagellak en semi-permanente gellak.

Maak nu een afspraak

Ontharingen

Studio A Beauty & Care ontharingen

Al onze ontharingen gebeuren met hoogwaardige warme was om de kans op irritatie te beperken. Alle ontharingen worden afgewerkt met een verzorgende crème en/of verzachtende amandel-olie.

Ontharingen

Bovenlip 15 ,-
Bovenlip en kin 20 ,-
Oksels 20 ,-
Bikinilijn – vanaf 25 ,-
Armen 25 ,-
Onderbenen 30 ,-
Benen volledig 45 ,-
Rug 40 ,-

Maak nu een afspraak

Relax

Rug-, nek- en schoudermassage – 40 min 50 ,-
Rugverzorging ( reiniging en korte massage ) 55 ,-
Volledige lichaamsmassage – 55 min 70 ,-
Peeling gecombineerd met volledige lichaamsmassage 105 ,-
Peeling, bodypakking & volledige lichaamsmassage 145 ,-
Anti-cellulitis massage : reduceert vetopslag in het weefsel 70 ,-
Voetreflexmassage 60,-

Verwen jezelf en geniet van een zalig rustmoment. Wij gebruiken de kwalitatieve BABOR SPA producten voor al onze lichaamsverzorgingen. Liever een arrangement waarbij je een aantal verzorgingen combineert en je een halve of volledige dag volledig kan ontspannen en onthaasten? Kijk naar ons overzicht van arrangementen.

arrangementen
Maak nu een afspraak

Brows & Lashes

Studio A Beauty & Care wenkbrauwen en wimpers

Je wenkbrauwen in goede vorm en kleur brengen kan wonderen doen voor je gezicht. Bij Studio A Beauty & Care epileren we je wenkbrauwen met pincet omdat we vinden dat we op die manier heel precies te werk kunnen gaan. Mooie wenkbrauwen brengen extra aandacht naar je ogen en geven je gezicht een open uitdrukking.

 

Brows & Lashes

Epilatie wenkbrauwen 18 ,-
Verven wenkbrauwen 18 ,-
Verven wimpers 20 ,-
Brow Shaping (epilatie en kleuring van de wenkbrauwen) 35 ,-

Maak nu een afspraak bij Studio A Beauty & Care of neem contact op

Bel ons op 03/231 96 63
AFSPRAAK MAKEN
STEL UW VRAAG