Overzicht prijzen en verzorgingen

GELAAT

BABOR Antwerpen Studio A Beauty & Care gelaatsverzorgingen

Elke huid is anders: bij Studio A Beauty & Care begint elke gelaatsverzorgingen met een huidanalyse. Zo kunnen we perfect inschatten wat de behoefte is van de huid. Een epilatie van de wenkbrauwen en een ontspannende gelaats- en décolleté massage maken deel uit van elke gelaatsverzorging. Al onze gelaatsverzorgingen duren 75 minuten en zijn geschikt zowel voor vrouwen als voor mannen.

HUIDVERBETERING

BABOR Skinovage – BASIC verzorging voor een gezonde huid – 65 EUR


Herstelt natuurlijke tekorten van de huid en reactiveert de eigen mechanismen opnieuw. Een prima basisverzorging voor een  gezonde huid

BABOR Skinovage – PREMIUM verzorging voor een gezonde huid met een extra boost – 78 EUR


Een extra enzymen peeling die dieper reinigt én een extra masker (collageen, algen of detox ) zorgen voor een boost.

TheraPro Peel – Fruitzuurpeeling van de nieuwe generatie – 95 EUR


Fruitzuurbehandeling waarbij de fruitzuur-intensiteit ( 10% – 20% – 30% ) individueel wordt aangepast aan uw huidtype. Voor maximale huidvernieuwing met een stralend frisse huid, al na de eerste behandeling.

TheraPro CE Treatment – versterking van de gevoelige huid – 85 EUR


Stabilisatie van de huidbarrière met onmiddellijk effect. Een intensieve ceramideopbouw zorgt voor een gerichte versterking van de huid en een gezond uitziende, gladde en soepele teint. 

TheraPro C Treatment – Vitamine C voor een uniforme en stevige huid – 90 EUR


Uniformiteit. Stevigheid. Bij een vermoeide teint en een ongelijkmatige huidskleur geeft een behandeling met een hoge dosis vitamine C een vitale frisheid en gladheid en een gelijkmatigere teint. 

ANTI-AGING

Dr BABOR Collageen Booster Treatment – 85 EUR


Focust op een zeer intensieve huidversteviging met rimpelcorrectie. Een doeltreffend alternatief voor collageen en hyaluron inspuitingen : de huid wordt opgevuld waarbij lijntjes en rimpels verdwijnen en de stevigheid en spankracht van de huid verbetert.

BABOR HSR Lifting Anti-Aging gelaatsverzorging – 95 EUR


Anti-Aging gelaatsverzorging met 5 zeer werkzame werkstoffen.  Effectief tegen rimpeltjes. Je ziet een onmiddellijk verstrakkend effect en een gladdere, elastischere en jeugdigere teint.

TheraPro EGF Treatment – 125 EUR


Verstevigende anti-aging behandeling die de eigen groeifactoren van de huid stimuleert. Activeert alle herstelmechanismen voor een gladde, stevige en gelijkmatige huidstructuur.

BABOR ReVersive Intensieve Anti-Aging gelaatsverzorging – 110 EUR


Intensieve Anti-Aging verzorging die de cellen activeert en zorgt voor lichtkracht en uitstraling. De stressresistentie van de huid wordt verhoogd en rode vlekjes, verkleuringen en oneffenheden verdwijnen. De huid is zichtbaar strakker, gladder en gelijkmatiger.

BABOR SeaCreation Luxe Anti-Aging gelaatsverzorging – 225 EUR


Twee intensieve maskers, een hooggedoseerd serum, zeer werkzame ingrediënten en een exclusieve crème ingemasseerd met afwisselend warme en koele koraalstenen zorgen voor een luxueuze expeditie die zowel zorgt voor een intense ontspanning als voor een optimum aan uitstraling en jeugdigheid.

BABOR TECH

Microdermabrasie – 105 EUR


Dé power peeling met overtuigende resultaten. Voor elk huidtype geschikt, ook zeer effectief als anti-aging behandeling. Ideaal bij een vale huid, bij grove poriën en onzuiverheden. Aangevuld met ultrasone golven voor een nog efficiëntere werking. Een kuur van 8 behandelingen is optimaal. 

Microneedling – 110 EUR


Hightech anti-aging behandeling voor een gladgemaakten verstevigde, verjongde en duidelijk opgevulde huid. Geselecteerde werkstoffen worden in de diepere huidlagen gebracht. Voor optimale resultaten is er een kuur van 7 behandelingen met tussenpozen van 10 à 14 dagen.

LICHAAM

Studio A Beauty & Care ontharingen

Laat je handen en voeten professioneel verzorgen. Wij gebruiken de kwalitatieve producten van BABOR en ProNails voor nagellak en semi-permanente gellak.

Pedicure & Manicure

Medische pedicure met ontspannende voetmassage 50 ,-
Cosmetische pedicure – vanaf 30 ,-
Manicure 25 ,-
Extra lakken 5 ,-
Semi-permanente lak handen ( PRONAILS ) 43 ,-
Semi-permanente lak voeten ( PRONAILS ) 43 ,-
Afhalen van niet door ons geplaatste gellak / enkel afhalen van gellak 10 ,-

Ontharingen

Studio A Beauty & Care ontharingen

Al onze ontharingen gebeuren met hoogwaardige warme was om de kans op irritatie te beperken. Alle ontharingen worden afgewerkt met een verzorgende crème en/of verzachtende amandel-olie.

Bovenlip 10 ,-
Bovenlip en kin 15 ,-
Oksels 15 ,-
Bikinilijn – vanaf 18 ,-
Armen 25 ,-
Onderbenen 25 ,-
Benen volledig 40 ,-
Rug 30 ,-

BODY

Verwen jezelf en geniet van een zalig rustmoment. Wij gebruiken de kwalitatieve BABOR SPA producten voor al onze lichaamsverzorgingen. Liever een arrangement waarbij je een aantal verzorgingen combineert en je een halve of volledige dag volledig kan ontspannen en onthaasten? Kijk naar ons overzicht van arrangementen.

Studio A Beauty & Care lichaamsverzorgingen
Rug, nek en schouder massage – 30 min 40 ,-
Rugverzorging met rug- nek en schoudermassage – 45 min 50 ,-
Volledige lichaamsmassage – 60 min 65 ,-
Peeling gecombineerd met volledige lichaamsmassage – 75 min 85 ,-
Peeling, algenpakking & volledige lichaamsmassage – 120 min 125 ,-
Anti-cellulitis massage : reduceert vetopslag in het weefsel – 60 min 60 ,-
Studio A Beauty & Care wenkbrauwen en wimpers

Brows & Lashes

Je wenkbrauwen in goede vorm en kleur brengen kan wonderen doen voor je gezicht. Bij Studio A Beauty & Care epileren we je wenkbrauwen met pincet omdat we vinden dat we op die manier heel precies te werk kunnen gaan. Mooie wenkbrauwen brengen extra aandacht naar je ogen en geven je gezicht een open uitdrukking.

Epilatie wenkbrauwen 15 ,-
Verven wenkbrauwen 15 ,-
Verven wimpers 18 ,-
Ontkleuring bovenlip 10 ,-