Een snel resultaat bij een onzuivere huid met puistjes

Onzuivere huid, acné, puistjes, … moeten er niet zijn – op geen enkele leeftijd. Er zijn écht wel oplossingen. Daarom heeft BABOR producten ontwikkeld die zorgen voor een zuivere, gelijkmatige en perfect gematteerde huid. De producten werken dus regulerend op de overmatige talgproductie en ze peelen op zachte wijze de huid. Naast de juiste producten gebruiken is het ook belangrijk je huid regelmatig te laten verzorgen. Regelmatig een gelaatsverzorging zal snel en beter resultaat opleveren. Zo kan je onzuivere huid nog dieper en grondiger gereinigd en verzorgd worden.

In 3 stappen naar een zuivere huid

1/   elke maand een gelaatsverzorging bij Studio A Beauty & Care

2/   dagelijks reinigen met BABOR Cleansing Gel & Tonic ( ’s morgens + ’s avonds )

3/   nà elke reiniging verzorging aanbrengen, bij voorkeur de BABOR Daily Purifying Cream.

Onze producten bij een onzuivere huid met puistjes

De verfrissende, vetvrije BABOR Cleansing Gel is een reinigingsgel en gezichtswater ineen.  Heel makkelijk  want je laat in je handpalm met water opschuimen en daarna breng je  met draaiende bewegingen aan. Daarna de Cleansing Gel grondig met water verwijderen. Voilà, je huid is klaar voor de volgende stap.

Voor de verzorging gebruik je BABOR Purifying Cream. Dit  is een luchtige antipuistjes verzorging. Niet vettig zodat je de hele dag een matte huid hebt die toch verzorgd is.

Ons 1-2-3 stappen plan kan je eventueel nog aanvullen met een wekelijks zuiverend masker of  met een BABOR ampulenkuur. Bij  een opstoot of als je puistjes wil camoufleren gebruik je de BABOR Ultimate Blemish Reducing Duo. Dit anti-puistjes duo is zowel verzorgend (antibacterieel) als een getinte camouflagecrème. Superhandig.

Bij een onzuivere huid kan ook microdermabrasie een oplossing zijn en een mooi resultaat opleveren, lees hier meer over microdermabrasie.

Onze BABOR producten koop je in onze webshop  of bij ons in het salon.

Je kan ons altijd contacteren als je nog vragen hebt of (vrijblijvend) persoonlijk advies wil.

Maak nu een afspraak bij Studio A Beauty & Care of neem contact op

Bel ons op 03/231 96 63
AFSPRAAK MAKEN
STEL UW VRAAG