Stralende huid? Geef je huid een Boost met de nieuwe GLOW BOOSTER of  SUPER BOOSTER behandeling

Om je huid te laten stralen heeft ze extra aandacht en voedingsstoffen nodig. Dankzij onze 2 nieuwe behandeling combineren we enerzijds toestellen ( microdermabrasie en microneedling ) met anderzijds werkstoffen zoals hyaluron, peptiden en anti-oxidanten. Het resultaat ? Een langdurige glow, een huid met pit, een elastische en stevige huid.

Weg met die vale huid, zorg voor een stralende huid!

De huid heeft met het verstrijken van de jaren specifieke behoeftes. De oorzaak van een vale huid is een wijzigende hormoonproductie en een vertraagd metabolisme. Ook wijzigt de natuurlijke kleur van de huid en zie je aan je teint dat de helderheid vermindert. Pigmentverstoringen geven veranderingen in de structuur van de huid. Microcirculatie, die zorgt voor een mooie roze blos, wordt minder zichtbaar. Uit onderzoek blijkt dat vrouwen (én ook mannen) meer dan van rimpels wakker liggen van een valere huid.

GLOW BOOSTER behandeling

De Glow Booster behandeling combineert microdermabrasie met een crash aan werkstoffen zoals hyaluron, peptiden en anti-oxidanten. Maar liefst 5 ampoules sluizen we in de huid nadat we ze eerst grondig gereinigd en gepeeld hebben. Microdermabrasie is een intensieve peeling die in de diepte van de huid zorgt voor een optimale regeneratie en celvernieuwing. Hierdoor krijg je een zichtbaar fijnere, gladde en gelijkmatige huidstructuur.

De Glow Booster behandeling kost 125 EUR en duurt 90 minuten.

SUPER BOOSTER behandeling

De Super Booster behandeling gaat nog een stapje verder. Hier combineren we microdermabrasie, microneedling én hyaluron.

Microneedling is het prikken van fijne microscopische gaatjes in de huid (tot 100 gaatjes per seconde), met een regelbare diepte van 0,25 tot 2,5 mm. Tijdens de behandeling wordt een serum met hyaluron en antioxidantia aangebracht. De absorptie van deze werkstoffen gebeurt tot 1000 keer sneller dan bij een gewone crème vanwege de microkanaaltjes aangebracht in de huid. De combinatie van het gecontroleerd perforeren van de huid, en het aanbrengen van hyaluron en antioxidantia, stimuleert de natuurlijke collageenproductie van de huid.

Microdermabrasie is een intensieve peeling die in de diepte van de huid zorgt voor een optimale regeneratie en celvernieuwing.

De combinatie in 1 behandeling van én microneedling én microdermabrasie én werkstoffen zoals hyluron en anti-oxidanten zorgt voor een SUPER BOOST effect.

De Super Boost behandeling kost 155 EUR en duurt 120 min.

Maak nu een afspraak bij Studio A Beauty & Care of neem contact op

Bel ons op 03/231 96 63
AFSPRAAK MAKEN
STEL UW VRAAG