Innovatieve TheraPRO behandelingen

Babor innoveert en zoekt steeds naar nieuwe werkstoffen en behandelingen. Zo heeft Babor de Dr Babor PRO producten en werkstoffen ontwikkeld en aansluitend de TheraPRO behandelingen uitgewerkt. Het resultaat van verschillende jaren research in de laboratoria van Babor in Aken.

Optimale resultaten

De Dr Babor PRO producten zijn uiterst geconcentreerd en gefocust op het gebruik van essentiële, pure ingrediënten : zonder geurstoffen en synthetische kleurstoffen met de voor de huid optimale dosering en beschikbaarheid. Dit maakt het mogelijk de meest verschillende huidproblemen aan te pakken met de TheraPRO behandelingen. Met de passende verzorging thuis zal dit tot optimale resultaten leiden.

TheraPRO behandelingen en AHA peelings

De TheraPRO Peel behandeling is op basis van AHA peelings. Dit is een chemische peeling met als hoofdbestanddeel hydroxy zuren van natuurlijke oorsprong. Deze fruitzuurbehandeling is vooral gericht op resultaten van blijvende duur. Uitgebalanceerde fruitzuren garanderen een gecontroleerde en gelijkmatige verwijdering van hoorncellen en bevorderen de huidregeneratie die vanuit de diepte begint en voortgaat tot in de bovenste cellaag.

Uiterst effectief en zonder de huid onnodig te belasten of te stressen, zet de TheraPRO AHA peel een uitgebreide, intensieve regenererende activiteit van de huid in gang.

U kiest : éénmalig of in kuur

Studio A Beauty & Care biedt een ruim gamma van treatments aan. Wij adviseren, U kiest ! Ga voor een kuur of kies voor een enkele behandeling. kies voor intensieve fruitzuren of kies voor een herstellende kuur of voor intensieve versteviging. Breng je huid naar een nieuw niveau.

1.     TheraPRO Peeling Treatment  – Huidvernieuwing. Zachtheid – 95 EUR

Fruitzuurbehandeling waarbij de fruitzuur-intensiteit ( 10%-20%-30%)  individueel wordt aangepast aan uw huidtype. Voor maximale huidvernieuwing met een stralend frisse huid, al na de eerste behandeling.   

2. TheraPRO CE Treatment  – Stabilisatie van de huidbarrière met onmiddellijk effect –  85 EUR

Intensieve ceramideopbouw voor een gerichte versterking van de huid en een gezond uitziende, gladde en soepele teint.  

3. TheraPRO EGF Treatment – Huidstructuuropbouw. Gladmaken – 125 EUR

Verstevigende anti-aging behandeling die de eigen groeifactoren van de huid stimuleert. Activeert alle herstelmechanismen voor een gladde, stevige en gelijkmatige huidstructuur.  

 

4. TheraPRO C Treatment –Uniformiteit. Stevigheid – 90 EUR

Bij een vermoeide teint en een ongelijkmatige huidskleur geeft een behandeling met een hoge dosis vitamine C een vitale frisheid en gladheid en een gelijkmatigere teint.  

INTRODUCTIE PROMO : behandeling + verzorgingsproducten voor thuis

  • TheraPRO Peel behandeling ( 95 EUR )+ overnight AHA peeling ( 69 EUR ) + HA Hyaluron concentraat ( 79 EUR ) + PHYTO Moss cream  (69 EUR ) + SPF 50 ( 32 EUR ) = 299 EUR ipv 344 EUR ( u doet een voordeel van 45 EUR )