Mijn Babor zomerfavorieten

Elk seizoen heb je zo je favoriete producten. Ik heb een droge en gevoelige huid en als 50-plusser verliest mijn huid duidelijk haar stevigheid. Ik focus daarom vooral op BESCHERMING en VERZORGING.

Ik start de dag met een heerlijke reiniging : HYÖL en PHYTOACTIVE REACTIVATING zijn voor mij ideaal. Eerst de Hyöl inmasseren en daarna de activerende kruiden. Afspoelen met fris water en de huid is tegelijk gereinigd, verfrist, geactiveerd én ze trekt niet. Een prima basis voor al de rest die komt.

Sinds enkele weken gebruik ik de COLLAGEEN BOOSTER crème. Ik hou niet van zware crèmes maar anderzijds heb ik wel een degelijke en rijke verzorging nodig die het verlies aan spankracht compenseert. Collageen heb je van nature in je huid en zorgt ervoor dat je huid “opgevuld” is. Vanaf je 25 jaar verliest je huid jaarlijks collageen en dus “verslapt” je huid. Deze collageen booster heeft als resultaat dat mijn huid er gezond en blozend uitziet. Ik zie écht het verschil.

En dan komt de bescherming : ofwel ligt er een dagje zonnen in het verschiet en gebruik ik de DOCTOR BABOR PROTECTING BALM SPF 50 ( Repair Cellular ). De zeer luchtige textuur (geen dikke witte laag) en een hygiënisch pompsysteem maakt deze crème een absolute topper voor mij. Zowel op ski-vakantie als aan het strand is dit mijn compagnon.

Bij terrasjesweer gebruik ik de High Protection Sun Make-up (2 kleuren beschikbaar). Dit is een goed dekkende zonbeschermingsmake-up met SPF 50. Je brengt het -na de reiniging en verzorging- aan met een sponsje ( cushion ) zoals een fond de teint. Deze Sun Make-up bedekt oneffenheden en zorgt voor een gelijkmatige teint. Aanvullen met de Babor cushion blush en een vleugje mascara en ik ben klaar voor een dagje in de stad.

’s Avonds reinig ik opnieuw met Hyöl en Phytoactive Reactivating en sluit ik af met een REVERSIVE verzorging : eerst serum, oogcontourcrème en tot slot nogmaals de collageen booster. Alle drie een luchtige en aangename structuur zodat ik nooit de indruk krijg van een zwaar masker. Reversive is een geavanceerde anti-aging verzorging en is een perfecte aanvulling op de collageen booster.

Tip voor de Babor zomerfavorieten

Tip : breng zowel de zonnebescherming als verzorging aan op hals en nek zeker als je kort haar hebt of je haar opsteekt. Je huid is zowel in je hals als je nek zeer kwetsbaar en dun. Beschermen en verzorgen is ook hier de boodschap.

Liefs

An x

Maak nu een afspraak bij Studio A Beauty & Care of neem contact op

Bel ons op 03/231 96 63
AFSPRAAK MAKEN
STEL UW VRAAG