Oktober …. de herfst komt er aan, temperaturen veranderen, mijn kleerkast wisselt en ik pas ook mijn huidverzorging aan. Tijd voor BABOR ReVersive! Wat betreft mijn cleansing beauty routine, blijf ik trouw aan de Hy-öl en de Phytoactive Reactivating, zowel ’s morgens als ’s avonds.

BABOR ReVersive is een innovatieve Anti-Aging verzorging

Voor mijn dagelijkse verzorging schakel ik over op de ReVersive producten. Als bijna vijftiger kies ik resoluut voor een kwalitatieve Anti-Aging verzorging mét resultaat. ReVersive is mijn favoriet. Het is een innovatieve Anti-Aging lijn met Re-Youth complex die bovendien kleine tekortkomingen optisch laat verdwijnen. Dit Re-Youth complex op basis van moderne high performance-werkstoffen houdt de cellen langer jong. Ze werkt activerend en zorgt voor meer lichtkracht en uitstraling. Tegelijkertijd wordt de stressresistentie van de cellen verhoogd waardoor roodkleuringen, verkleuringen en oneffenheden worden verminderd. Mijn huid ziet er strakker, gladder, gelijkmatiger uit en straalt jeugdig fris.

SUPREME GLOW

De ReVersive SUPREME GLOW is zalig om te gebruiken. Deze BABOR wondercrème met  mousse-textuur en ultrafijne glow-tech pigmenten geeft mijn huid al bij het eerste aanbrengen een jeugdige glow. Dankzij de lichtkracht-werkstof Lumicol perfectioneert de Supreme Glow mijn teint.

Ervaar de WOW GLOW zelf en bestel hier je Reversive Supreme Glow in onze webshop of kom bij ons langs.

XXX

PS : de ReVersive Anti-Aging gelaatsverzorging al geprobeerd? Een echte aanrader, een zalig luxe-moment voor jezelf, een boost aan werkstoffen waardoor je dadelijk effect zal zien op je huid, … In een volgende blog vertel ik hier meer over.

PS : lees de blog over de cleansing methode en bekijk de video, zo zal je zeker je producten juist gebruiken en aanbrengen

ReVersive Supreme Glow anti-aging crème