Microneedling – Effectieve anti-aging behandeling met resultaat

Dankzij Hollywood is microneedling ook bij ons ingeburgerd. Deze behandeling geeft al na de eerste behandeling een strakkere, stevigere, jeugdigere en frissere huid. En dat zonder ingreep of scalpel. Boek een kuur voor nog een beter en mooier resultaat.

Microneedling is een anti-aging behandeling waarbij er met steriel verpakte, flexibele naaldplaten wordt gewerkt. De fijne naalden perforeren doelgericht, kort en gelijkmatig de bovenste huidlaag. Zo wordt er gezorgd  voor een optimale opname van het werkstof concentraat hyaluron. Hierdoor wordt ook de doorbloeding verhoogd en wordt ook de natuurlijke huid regeneratie gestimuleerd.

Wanneer Microneedling?

Deze behandeling is uitermate aangewezen bij rimpeltjes en verlies aan elasticiteit. Maar ook bij een verminderde stevigheid of bij een vaal, mat en onregelmatig huidbeeld zie je snel resultaat. Ook bij grove poriën wordt microneedling ingezet.

Na de behandeling

De huid kan reageren met een matige roodkleuring vergelijkbaar met zonnebrand. De reactie van de huid is zeer verschillend van persoon tot persoon. Ook een licht branderig gevoel en een lichte zwelling zijn zeer normaal. Dit betekent dat de huid goed reageert. Na enkele uren zal de roodheid verminderen. Als je de eerst keer komt voor een microneedling behandeling, voorzie dan dezelfde dag geen activiteiten waarbij je goed voor de dag wil komen.

Na de behandeling raden we aan het Babor Calming Serum aan te brengen. De eerste dagen raden we ook aan om een goede zonnebescherming ( SPF 50 ) aan te brengen, zoals de Dr Babor Skin Protecting SPF50.

Het mooiste en beste resultaat

Microneedling in kuur geeft de beste resultaten. Concreet adviseren we minstens 4 behandeling met een pauze tussen elke behandeling van maximaal 2 weken.

Versterk het resultaat en gebruik zeker thuis de aangepaste producten zoals de Calming Serum en de Collageen Booster Cream.

Kostprijs

Een microneedling behandeling kost 120 EUR ( gelaat en hals ). Wij raden een kuur aan van minstens 4 behandelingen voor een optimaal resultaat. Contacteer ons voor een voordeeltarief bij een kuur.

Heb je nog vragen ? Contacteer ons veer verder advies of boek een huidanalyse en dan bekijken we samen met jou welke de meest geschikte behandeling is.

Hier vind je het overzicht van onze verzorgingen en behandelingen.

Maak nu een afspraak bij Studio A Beauty & Care of neem contact op

Bel ons op 03/231 96 63
AFSPRAAK MAKEN
STEL UW VRAAG