Microneedling – Effectieve anti-aging behandeling met resultaat

Dankzij Hollywood is microneedling of mesotherapie ook bij ons ingeburgerd. Deze behandeling geeft al na de eerste behandeling een strakkere, stevigere, jeugdigere en frissere huid -zonder ingreep of scalpel. Boek een kuur voor nog een beter en mooier resultaat.

Microneedling is een behoedzame  anti-aging behandeling waarbij er met steriel verpakte, flexibele naaldplaten wordt gewerkt. De fijne naalden perforeren doelgericht, kort en gelijkmatig de bovenste huidlaag. Zo wordt er gezorgd  voor een optimale opname van het werkstof concentraat hyaluron. Ook de doorbloeding wordt verhoogd en de natuurlijke huid regeneratie wordt gestimuleerd.

Wanneer Microneedling?

Deze behandeling is aangewezen bij rimpels, verlies aan elasticiteit, verminderde stevigheid, een vaal, mat en onregelmatig huidbeeld, grove poriën, ….

Na de behandeling

De huid zal reageren met een matig tot intensieve roodkleuring vergelijkbaar met zonnebrand. Ook een licht branderig gevoel en een lichte zwelling zijn zeer normaal. Dit betekent dat de huid goed reageert. Na 1 à 2 dagen zal de roodheid verminderen. Na de behandeling raden we aan het Babor Calming Serum meermaals aan te brengen. De eerste dagen raden we ook aan om een goede zonnebescherming aan te brengen, zoals de Doctor Babor Skin Protecting SPF50.

Het mooiste en beste resultaat

Microneedling in kuur geeft de beste resultaten. We adviseren 6 behandeling met een tussenpauze van maximaal 2 weken.

“Versterk het resultaat en gebruik zeker thuis de aangepaste producten zoals de Calming Serum en de Collageen Booster Cream.”

Kostprijs

Een microneedling behandeling kost 120 EUR ( gelaat en hals ). Wij raden een kuur aan van minstens 4 behandelingen voor een optimaal resultaat. Contacteer ons voor een voordeeltarief bij een kuur.

Maak nu een afspraak bij Studio A Beauty & Care of neem contact op

Bel ons op 03/231 96 63
AFSPRAAK MAKEN
STEL UW VRAAG