Microdermabrasie is een power peeling met zichtbaar resultaat

Het geheim van een stralende, frisse en jonge huid ? Zonder twijfel microdermabrasie, nu ook bij Studio A Beauty & Care.

Microdermabrasie is een intensieve peeling die in de diepte van de huid zorgt voor een optimale regeneratie en celvernieuwing. Dit wordt zichtbaar door een fijnere, gladdere en gelijkmatigere huidstructuur. De toepassing is zeer ruim, alle huidtypes en alle leeftijden hebben baat bij een microdermabrasie verzorging. Deze behandeling is ideaal als anti-aging verzorging maar ook een vermoeide, vale en onzuivere huid zullen merkbaar verbeteren.  Grove poriën, acné en littekens zullen zichtbaar verminderen dankzij een microdermabrasie behandeling.

Ultrasone golven helpen te herstellen

Een microdermabrasie verzorging kan tijdens het hele jaar mits een goede verzorging en bescherming achteraf. Bij Studio A Beauty & Care combineren we deze verzorging altijd met ultrasone golven. Zo helpen we de behandelde huid zich snel te herstellen en geniet je bovendien van de diepe en rustgevende massage.

Een zichtbaar frisse en jonge huid

Na de behandeling kan de huid tijdelijk roodkleuren, dit is normaal. Na enkele uren is dit voorbij en zie je het mooie resultaat. Na 2 à 3 dagen zal de huid haar natuurlijke huidbarrière terug opgebouwd hebben en heb je een zichtbaar frisser en jongere huid. Tijdens deze periode van 2 à 3 dagen moet je zon, sauna, ontharingen en zwembadbezoek vermijden. Gebruik een zonbeschermingsproduct met hoge beschermingsfactor, bijv de BABOR REPAIR CELLULAR Protecting Balm SPF 50. We hebben een voordeelpakket met 3 BABOR kwaliteitsprodukten om je huid na de microdermabrasie te verzorgen, te herstellen en te beschermen. ( herstellend serum, zonbescherming en AHA peeling )

BABOR TECH staat gelijk aan kwaliteit

Studio A Beauty & Care werkt met de nieuwste toestellen van BABOR TECH en garandeert op die manier een optimaal resultaat en kwaliteit. Onze medewerkers zijn professioneel opgeleid en gecertificeerd door BABOR om deze verzorging toe te passen. Toch is in bepaalde gevallen microdermabrasie af te raden : bij acute herpes, couperose, kanker, psoriasis, acute neurodermitis, moedervlekken, bij lange tijd inname van aspirine. Tijdens zwangerschap en periode van borstvoeding is microdermabrasie eveneens af te raden omdat de huid in deze periode gevoeliger voor licht is en door de hormoonverandering ongewenste bijwerkingen kunnen optreden. In geval van twijfel, vraag ons advies.

Kuur van 8 behandelingen – (7+1 gratis)

Voor het beste resultaat adviseren we een kuur van minstens 8 behandelingen, te spreiden over maximaal 16 weken (1 behandeling/week ). Als u 8 behandelingen boekt binnen een termijn van 16 weken, krijgt u de 8ste behandeling gratis (7 + 1 gratis).

Boek hier online je afspraak