Microdermabrasie is een power peeling met zichtbaar resultaat

Het geheim van een stralende, frisse en jonge huid ? Zonder twijfel microdermabrasie, nu ook bij Studio A Beauty & Care.

Microdermabrasie is een intensieve peeling die in de diepte van de huid zorgt voor een optimale regeneratie en celvernieuwing. Dit wordt zichtbaar door een fijnere, gladdere en gelijkmatigere huidstructuur. De toepassing is zeer ruim, alle huidtypes en alle leeftijden hebben baat bij een microdermabrasie verzorging.

“Deze behandeling is ideaal als anti-aging verzorging maar ook een vermoeide, vale en onzuivere huid zullen merkbaar verbeteren. Grove poriën, acné en littekens zullen zichtbaar verminderen dankzij een microdermabrasie behandeling.”

Ultrasone golven helpen te herstellen

Een microdermabrasie verzorging kan tijdens het hele jaar mits een goede verzorging en bescherming achteraf. Bij Studio A Beauty & Care combineren we deze verzorging altijd met ultrasone golven. Zo helpen we de behandelde huid zich snel te herstellen en geniet je bovendien van de diepe en rustgevende massage.

Een zichtbaar frisse en jonge huid

De huid kan tijdelijk roodkleuren na de behandeling, dit is normaal. Na enkele uren is dit voorbij en zie je het mooie resultaat. De huid heeft haar natuurlijke huidbarrière terug opgebouwd en op dat moment heb je een zichtbaar frisser en jongere huid. Tijdens een periode van 2 à 3 dagen moet je zon, sauna, ontharingen en zwembadbezoek vermijden. Gebruik een zonbeschermingsproduct met hoge beschermingsfactor, bijv de BABOR REPAIR CELLULAR Protecting Balm SPF 50. We hebben een voordeelpakket met 3 BABOR kwaliteitsprodukten om je huid na de microdermabrasie te verzorgen, te herstellen en te beschermen. ( herstellend serum, zonbescherming en AHA peeling )

BABOR TECH staat gelijk aan kwaliteit

“Studio A Beauty & Care werkt met de nieuwste toestellen van BABOR TECH en garandeert op die manier een optimaal resultaat en kwaliteit.”

Onze medewerkers zijn professioneel opgeleid en gecertificeerd door BABOR om deze verzorging toe te passen. Toch is in bepaalde gevallen microdermabrasie af te raden : onder andere bij acute herpes, couperose, kanker, … In geval van twijfel, vraag ons advies.

Kuur van 8 behandelingen – (7+1 gratis)

Een microdermabrasie behandeling kost 105 EUR. Voor het beste resultaat adviseren we een kuur van minstens 8 behandelingen, te spreiden over maximaal 16 weken (1 behandeling/week ). Als je 8 behandelingen boekt binnen een termijn van 16 weken, krijg je de 8ste behandeling gratis (7 + 1 gratis). Een voordeel van 105 EUR dus.

Maak nu een afspraak bij Studio A Beauty & Care of neem contact op

Bel ons op 03/231 96 63
AFSPRAAK MAKEN
STEL UW VRAAG