Je handen zijn je visitekaartje

Weet je niet wat kiezen uit ons aanbod? Dit overzicht helpt je alvast op weg.

Bij een manicure starten we met het verwijderen van je oude nagellak. We verzorgen de nagelriemen, en vijlen of knippen de nagels in vorm. We verwijderen behoedzaam de velletjes en we brengen een verzorgende crème aan met een aangename handmassage. Daarna  lakken we je nagels met een kleurloze lak. Tot slot brengen we nagelolie aan. Deze nagelolie is een extra verzorging voor de nagels en de nagelriem met onder andere koolzaadolie, macadamianootolie en vitamine E. Het maakt de nagelriem zacht en soepel, nagels worden langer en breken niet zo makkelijk af.

Deze manicure kost 30 EUR en duurt ongeveer 40 minuten.

Manicure met lakken

Deze manicure wordt afgerond met een vrolijk kleurtje naar keuze ( kleurlak ). Studio A Beauty & Care werkt enkel met de kwalitatieve produkten van BABOR en PRONAILS. Reken op ongeveer 45 minuten.

Deze manicure kost 35 EUR. Kleurlak blijft ongeveer een vijftal dagen op je nagels zitten.

Sopolish gellak van PRONAILS

Sopolish is een unieke semi-permanente gellak en garandeert langdurig perfect gelakte nagels gedurende minstens 14 dagen.

De gellak geeft extra sterkte aan de nagel en een blijvende glans. Het wordt aangebracht zoals nagellak maar dient uit te harden onder een LED-lamp. Verwijderen gaat snel dankzij het PEEL-OFF of SOAK-OFF systeem. Peel-off kan je gemakkelijk thuis afnemen. Sopolish heeft het voordeel dat het je natuurlijke nagel niet beschadigt.

Laat ons op voorhand weten als oude gellak -die je elders hebt laten aanbrengen- moet afgehaald worden. Dan moeten we extra tijd voorzien.

Deze behandeling kost 48 EUR en duurt ongeveer 50 minuten. Pas op, wens je voorafgaandelijk een verzorgende manicure, boek deze dan zeker bij !

Gelnagels

Gelnagels bestaan uit een harde gel die qua structuur een stuk dikker is dan semi-permanente gellak. Het blijft 2 à 3 weken en kost voor een nieuwe set 60 EUR. Voor het bijwerken betaal je 55 EUR. Het verwijderen van gelnagels kan enkel bij de schoonheidsspecialiste. Het verwijderproces kan ervoor zorgen dat je nagels een tijdje brozer en fragieler zijn. Houd hier zeker rekening mee.

Extra verzorging

Is de huid van je handen droog en beschadigd of wil je jezelf eens extra in de watten leggen? Boek dan zeker een Luxe Spa Handverzorging. De Luxe Spa handverzorging is ontspannend en verzorgend : een peeling, een verzorgend masker, een uitgebreide manicure en een handmassage zorgen voor top-verzorgde handen en nagels. Deze verzorging kost 60 EUR.

Extra tip bij broze nagels : verzorg elke avond je nagels met nagelolie. Na amper een week zal je al snel een duidelijk verschil zien.

Maak nu een afspraak bij Studio A Beauty & Care of neem contact op

Bel ons op 03/231 96 63
AFSPRAAK MAKEN
STEL UW VRAAG