Huidverbetering

Huidverbetering

Studio A Beauty & Care is een Excellence BABOR schoonheidsinstituut in Antwerpen. Dit certificaat staat garant voor kwaliteit en ervaring. De producten voor huidverbetering van BABOR gecombineerd met onze expertise maken je huid zichtbaar en voelbaar mooier, gezonder en jonger. Alle BABOR producten zijn vrij van parabenen en beperken het risico op allergieën en overgevoeligheidsreacties.

Elke huid is anders en vereist een andere aanpak. na een grondige analyse stellen wij een behandelplan op maat voor. We bekijken samen met jou welke behandeling het best bij je past en welke voor jou het meest effectief is. Door deze totaalaanpak weten we zeker dat we jouw beoogde resultaat kunnen behalen.

Hier vind je het overzicht van de gelaatsverzorgingen.

Computergestuurde huidanalyse – Babor Derma Visualizer

Om de juiste behandeling voor uw huidprobleem te adviseren, kunnen wij een computergestuurde huidanalyse doen met de Babor Derma Visualizer.

De Babor Derma Visualizer is een modern apparaat voor huidanalyse om huidproblemen en huidklachten optimaal zichtbaar te maken. De Derma Visualizer toont hoe je huid er in de diepte uitziet. De hoge resolutie camera met 80-voudige zoom maakt sterk vergrote beeldweergaven mogelijk.

Met de Derma Visualizer kunnen volgende waarden worden gemeten:
1. Sebum, 2. Afschilfering, 3. Poriën, 4. Oogrimpels, 5. Vlekken, 6. Gelijkmatigheid

Op basis van deze grondige huidanalyse kunnen wij een behandelplan op maat samenstellen met de geschikte behandelingen en producten. Lees hier meer over de huidanalyse met de Babor Derma Visualizer.

“Wanneer je onze huidverbeteringsbehandelingen combineert met de juiste Babor producten thuis behaal je de beste resultaten.”

Maak nu een afspraak bij Studio A Beauty & Care of neem contact op

Bel ons op 03/231 96 63
AFSPRAAK MAKEN
STEL UW VRAAG