Huidverbetering

Studio A Beauty & Care is een Excellence BABOR schoonheidsinstituut in Antwerpen. Dit certificaat staat garant voor kwaliteit en ervaring. Als experten in huidverbetering kunnen wij je adviseren voor de juiste behandelingen en producten. Wij geloven dat een aangepaste behandeling gecombineerd met de producten van BABOR je huid zichtbaar en voelbaar mooier en gezonder maken.

Alle BABOR producten zijn vrij van parabenen en beperken het risico op allergieën en overgevoeligheidsreacties.

Elke huid is anders en vereist een andere aanpak. Na een huidanalyse stellen wij een behandelplan op maat voor. We bekijken samen met jou welke behandeling het best bij je past en welke voor jou het meest resultaat zal geven.

Hier vind je het overzicht van de gelaatsverzorgingen.

Computergestuurde huidanalyse – Babor Derma Visualizer

Om de juiste behandeling voor huidverbetering en de aangepaste producten te kunnen adviseren, raden wij aan eerst een  huidanalyse doen met de Babor Derma Visualizer.

De Babor Derma Visualizer is een geavanceerd apparaat om huidproblemen en huidklachten optimaal zichtbaar te maken. Je krijgt een zicht hoe je huid er in de diepte uitziet. De hoge resolutie camera met 80-voudige zoom maakt sterk vergrote beeldweergaven mogelijk.

Met de Derma Visualizer kunnen volgende waarden worden gemeten:
1. Sebum, 2. Afschilfering, 3. Poriën, 4. Oogrimpels, 5. Vlekken, 6. Gelijkmatigheid

Op basis van deze grondige huidanalyse kunnen wij een behandelplan op maat samenstellen met de geschikte behandelingen en producten. Lees hier meer over de huidanalyse met de Babor Derma Visualizer.

“Wanneer je onze huidverbeteringsbehandelingen combineert met de juiste Babor producten thuis behaal je de beste resultaten.”

Interesse om effectief stappen te ondernemen voor huidverbetering? Contacteer ons en dan zoeken we samen naar de gepaste behandelingen en producten.

Maak nu een afspraak bij Studio A Beauty & Care of neem contact op

Bel ons op 03/231 96 63
AFSPRAAK MAKEN
STEL UW VRAAG