Huidverbetering

Studio A Beauty & Care is een Excellence BABOR schoonheidsinstituut in Antwerpen. Dit certificaat staat garant voor kwaliteit en ervaring. Onze passie is huidverbetering en anti-aging. De producten van BABOR gecombineerd met onze expertise maken je huid zichtbaar en voelbaar mooier, gezonder en jonger. Alle BABOR producten zijn vrij van parabenen en optimaal verdraagzaam voor de huid.

Middels huidverbetering behandelingen kunnen wij diverse huidproblemen oplossen. Omdat onze huid het grootste orgaan is wat ons elke dag beschermt tegen schadelijke stoffen van buitenaf, heeft de huid de eigenschap dat het snel kan ‘tekenen’. Daarom is het ontzettend van belang om de huid in dermate goed te onderhouden. Zo kunnen we eventuele huidproblemen voorkomen of genezen.

Veel mensen maken dan ook de ‘fout’ door enkel gebruik te maken van huidverzorgingsproducten. Deze producten zijn niet in staat om het huidprobleem van binnenuit aan te pakken en op te lossen, waardoor het resultaat gewenste uitblijft en soms het probleem verergert.

Onze behandelingen voor huidverbetering

Om het gewenste resultaat te behalen, ofwel om het huidprobleem te verhelpen, bieden wij bij Studio A Beauty & Care verschillende behandelingen aan. Om de juiste behandeling voor uw huidprobleem te adviseren, kan je een huidanalyse boeken.  Tijdens de huidanalyse bekijken wij je huid en het eventuele huidprobleem, om hier een gedegen plan van aanpak bij te maken. Hier vind het overzicht van onze gelaatsverzorgingen.

“Wanneer je onze behandelingen combineert met de juiste Babor producten thuis behaal je de beste resultaten.”