Huidverzorging bij Studio A Beauty & Care

Studio A Beauty & Care is expert in huidverbetering en anti-aging. De produkten van BABOR in combinatie met onze expertise maken je huid zichtbaar en voelbaar mooier, jonger en gezonder. Bij Studio A Beauty & Care bieden wij verschillende huidverzorgingen aan om je huidproblemen te verhelpen. Boek een afspraak en na een huidananalyse kunnen wij een gedegen en uitgebreid behandelplan opstellen. Het doel? Je op een veilige en effectieve manier een mooiere, jongere en gezondere huid bezorgen. Bij Studio A Beauty & Care werken wij enkel met de allernieuwste technieken, de allerbeste producten van BABOR en staat bij ons één doel centraal: jouw huid.

Lees hier meer over de producten van BABOR.

Onze huidverzorgingen zijn geschikt voor iedereen en elk huidtype, zowel voor mannen als voor vrouwen.

Uitgebreide huidanalyse

Boek een huidanalyse en leer je huid écht kennen. Op basis van deze computergestuurde huidanalyse krijgen wij een exact beeld van je huid en maken wij een persoonlijk behandelplan op maat.  Zo geniet je van een unieke behandeling waarbij de BABOR producten gekoppeld worden aan onze know how.

Overzicht van de verschillende behandelingen

Huidverbetering

Je huid is je visitekaartje. Huidverbetering zorgt er voor dat u weer kunt stralen. Afhankelijk van je huidprobleem zetten wij dan ook de juiste behandeling in. Wilt je af van een droge, slappe huid? Of bent je klaar met (acne)littekens en/of pigmentvlekken? Dan is een gelaatsverzorging van Studio A Beauty & Care uitstekend geschikt voor jou.

Anti aging

Stond de tijd soms maar stil, in ieder geval voor onze huid. Want, wij willen natuurlijk nog vele jaren kunnen genieten van een stralende, jong uitziende huid. Middels verschillende anti aging behandelingen creëren wij dit effect. Onze anti aging behandelingen zorgen ervoor dat de huid weer een jeugdige uitstraling zal krijgen en de doorbloeding in de huid weer gestimuleerd wordt. Wilt je een prachtige huid behouden? Of wilt je juist terug naar de prachtige huid die je in het verleden had? Maak dan snel een afspraak voor onze anti aging huidbehandelingen.

Babor Tech: Microdermabrasie

Een van de geheimen van een jonge, fris uitziende huid? Onze high tech microdermabrasie huidbehandeling. Deze intensieve peeling zorgt voor optimale regeneratie en celvernieuwing. Daarnaast helpt deze behandeling ook uitstekend tegen het verminderen van (acne)littekens, grove poriën of een vale huid. Herkent u bovenstaande ‘huidproblemen’ en zoek je hier een oplossing voor? Lees dan hier meer informatie over onze microdermabrasie behandeling.

Babor Tech: Microneedling

Een high tech microneedling huidbehandeling stimuleert de collageenproductie. Naarmate we ouder worden neemt de natuurlijke collageenproductie af waardoor onze huid haar veerkracht, volume en elasticiteit verliest. Collageen zorgt voor een binding van de huid, waardoor de huid egaal blijft en mooi aansluit. Het gevolg van een verminderde collageen? Een slappere huid waar rimpels zich in kunnen gaan vormen. Heb je last van huidveroudering en wil je dit stoppen? Dan is onze microneedling behandeling voor jou ontzettend interessant.

Fillers & Spierontspanners (botox)

Wanneer uw huid weer in een goede staat is, maar u zich nog steeds ergert aan een diepe frons rimpel of volumeverlies van de huid zijn fillers of spierontspanners de oplossing. Het resultaat? Een ontspannen, fris en uitgerust gelaat zonder dat de normale mimiek wordt verstoord. Hierbij is een natuurlijke uitstraling onze doelstelling.

Maak hier je afspraak