Huidbehandelingen bij Studio A Beauty & Care

Heeft u last van huidproblemen of irritaties op / of rondom het gelaat? Bij Studio A Beauty & Care bieden wij verschillende huidbehandelingen aan om huidproblemen en irritaties te verhelpen. Boek een afspraak en middels een huidananalyse kunnen onze  huidexperten uw huid onderzoeken, waarna wij met een gedegen behandelplan komen. Het doel? U zo snel mogelijk op een veilige en effectieve manier van uw huidproblemen afhelpen. Bij Studio A Beauty & Care werken wij enkel met de allernieuwste technieken en staat bij ons één doel centraal: uw huid.

Onze huidbehandelingen zijn geschikt voor iedereen en elk huidtype. De verschillende huidbehandelingen zijn dan ook toepasbaar op een scala van huidproblemen, zoals: acne, littekens, couperose en pigment.

Uitgebreide huidanalyse

Elke behandeling bij Studio A Beauty & Care begint met een uitgebreide huidanalyse. Pas wanneer we een exact beeld van uw huid hebben vastgesteld en problemen en wensen met u besproken zijn, ontwikkelt onze schoonheidsspecialiste een behandeling op maat. Elke klant geniet een unieke behandeling waarbij de Babor producten gekoppeld worden aan onze know how en een ontspannende massage.

Overzicht van de verschillende huidbehandelingen

Huidverbetering

Onze huid is ons visitekaartje. Huidverbetering zorgt er voor dat u weer kunt stralen. Afhankelijk van uw huidprobleem zetten wij dan ook de juiste behandeling in. Wilt u af van een droge, slappe huid? Of bent u klaar met (acne)littekens en/of pigmentvlekken? Dan is een gelaatsverzorging van Studio A Beauty & Care uitstekend geschikt voor u.

Anti aging

Stond de tijd soms maar stil, in ieder geval voor onze huid. Want, wij willen natuurlijk nog vele jaren kunnen genieten van een stralende, jong uitziende huid. Middels verschillende anti aging behandelingen creëren wij ditzelfde effect. Onze anti aging behandelingen zorgen ervoor dat de huid weer een jeugdige uitstraling zal krijgen en de doorbloeding in de huid weer gestimuleerd wordt. Wilt u uw prachtige huid behouden? Of wilt u juist terug naar de prachtige huid die u in het verleden had? Maak dan snel een afspraak voor onze anti aging huidbehandelingen.

Babor Tech: Microdermabrasie

Een van de geheimen van een jonge, fris uitziende huid? Onze microdermabrasie huidbehandeling. Deze intensieve peeling zorgt voor optimale regeneratie en celvernieuwing. Daarnaast helpt deze behandeling ook uitstekend tegen het verminderen van (acne)littekens, grove poriën of een vale huid. Herkent u bovenstaande ‘huidproblemen’ en zoekt u hier een oplossing voor? Lees dan hier meer informatie over onze microdermabrasie behandeling.

Babor Tech: Microneedling

Middels een microneedling huidbehandeling stimuleren wij de collageenproductie. Naarmate wij ouder worden neemt de natuurlijke collageenprocutie af, waardoor onze huid haar veerkracht, volume en elasticiteit verliest. Dit, omdat collageen zorgt voor een binding van de huid, waardoor de huid egaal blijft en mooi aansluit. Het gevolg? Een slappere huid waar rimpels zich in kunnen gaan vormen. Heeft u last van huidveroudering en wilt u dit middels huidbehandelingen tegengaan? Dan is onze microneedling behandeling voor u ontzettend interessant.

Fillers & Spierontspanners (botox)

Wanneer uw huid weer in een goede staat is, maar u zich nog steeds ergert aan een diepe frons rimpel of volumeverlies van de huid zijn fillers of spierontspanners voor u de oplossing. Het resultaat? Een ontspannen, fris en uitgerust gelaat zonder dat de normale mimiek wordt verstoord. Hierbij is een natuurlijke uitstraling onze doelstelling.

Neem nu contact op!
Maak nu een afspraak!