Wat doet een huidanalyse?

Dankzij een huidanalyse met de Derma Visualizer kunnen wij je huid in de diepte bekijken en analyseren. Daarna adviseren wij je over behandelingen en producten die aangepast zijn aan jouw noden. Ons doel is een een mooie, gezonde en stralende huid. Dankzij de huidanalyse kan je werkelijke werken aan huidverbetering en bepaalde huidproblemen verbeteren.

Na de huidanalyse krijg je van ons

  • een rapport over de conditie van je huid ( met foto’s van de Derma Visualizer )
  • een persoonlijk plan met aanbevolen behandelingen en aangepaste producten die passen bij jouw huid.

Persoonlijk advies

Hoe werkt zo een huidanalyse ?

De Derma Visualizer helpt ons je huid in de diepte te bekijken. Als skin experten kunnen wij je de producten adviseren die passen bij je huid en die écht resultaat geven. Vaak zien wij huidproblemen die veroorzaakt worden door een verkeerd gebruik van producten. Dat is spijtig en hier kunnen wij helpen.

Babor Derma Visualizer

Dit apparaat is een camera die de huid tot 80 maal vergroot. Zo toont de Derma Visualizer hoe je huid er in de diepte uitziet.

Op basis van de beelden zal de computer op basis van je leeftijd en je huidtype de resultaten geven.

Volgende 6 waarden worden gemeten

1. Sebum

2. Afschilfering

3. Poriën

4. Oogrimpels

5. Vlekken

6. Gelijkmatigheid

Waarom zou je een huidanalyse doen?

Een gezonde en goed verzorgde huid is belangrijk voor nu en voor later. Je huid staat dagelijks bloot aan luchtverontreiniging, zon en water. Veel mensen willen graag goed voor hun huid zorgen, maar vinden het moeilijk om de weg te vinden in het enorme aanbod aan merken en producten.

Ook krijgen wij vaak de vraag of huidverbetering mogelijk is. Het antwoord is zeker ja maar dan zijn de correcte producten en een goede routine essentieel. Lees hier hoe je kan werken aan de verbetering van je huid.

Ofwel wil je actief werken aan je huid in het kader van anti-aging. Ook in dit geval is een huidanalyse aan te raden zodat we een goed zicht krijgen op de huidige toestand van je huid.

Je zal een antwoord krijgen op volgende vragen : Wat voor huidtype heb ik? Heb ik die producten echt nodig? Welke prijs zal ik betalen voor huidverzorgingsproducten? Is er een facial geschikt voor mij en hoe vaak kom ik hiervoor?

“We stellen een specifiek behandelplan  op volgens de noden van je huid”

Na de  huidanalyse, leer je je huid en haar noden écht kennen en je krijgt van ons enerzijds een rapport met de foto’s van de analyse en anderzijds een behandelplan op maat.

Een huidanalyse met de Derma Visualizer kost 49 EUR. Bij de aankoop van producten ter waarde van minimum 49 EUR op de dag van de huidanalyse wordt de kostprijs van de huidanalyse in mindering gebracht. ( zodat de huidanalyse gratis is)

Je kan ook een Welcome Treatment boeken.  Dan doen we eerst een huidanalyse en daarna vervolgen we met een Premium gelaatsverzorging. Een Welcome Treatment kost 99 EUR. Als je op de dag van het Welcome Treatment producten koopt, dan krijg je 10% korting op de aankoop van deze producten.

Hier vind je het overzicht van onze verzorgingen en behandelingen.

Maak nu een afspraak bij Studio A Beauty & Care of neem contact op

Bel ons op 03/231 96 63
AFSPRAAK MAKEN
STEL UW VRAAG