Boek een huidanalyse en krijg advies met garantie op resultaat

Je kan een gratis huidanalyse  (waarde 50 EUR ) reserveren bij onze skin experten Irina, Ellen, Katrien & An. Met ons geavanceerde apparaat kunnen wij je huid in de diepte bekijken en analyseren. Daarna adviseren wij je optimaal over behandelingen en producten.

Skin experten

Hoe werkt zo een huidanalyse ? Door middel van de derma visualizer leren wij je huid kennen en zo kunnen we de gepaste producten en behandelingen aanraden. Wij zijn skin experten en kunnen je de producten aanraden die écht resultaat geven.

Babor Derma Visualizer

De Babor Derma Visualizer is een moderne tool voor huidanalyse om huidproblemen en huidklachten optimaal zichtbaar te maken. De Visualizer toont hoe je huid er in de diepte uitziet. De hoge resolutie camera met 80-voudige zoom maakt sterk vergrote beeldweergaven mogelijk.

Met de Derma Visualizer kunnen volgende waarden worden gemeten:
1. Sebum, 2. Afschilfering, 3. Poriën, 4. Oogrimpels, 5. Vlekken, 6. Gelijkmatigheid

Waarom een huidanalyse?

Een gezonde en goed verzorgde huid is belangrijk voor nu en voor later. Het gelaat staat dagelijks bloot aan luchtverontreiniging, zon en water. Veel mensen willen graag goed voor hun huid zorgen, maar vinden het moeilijk om de weg te vinden in het enorme aanbod aan merken en producten.

Je zal een antwoord krijgen op volgende vragen : Wat voor huidtype heb ik? Welke producten heb ik echt nodig? Welke prijs zal ik betalen voor huidverzorgingsproducten? Welke behandeling is geschikt voor mij ?

“Een specifiek behandelplan stellen we op volgens de noden van je huid”

Boek je gratis huidanalyse ( waarde = 50 EUR ) , leer je huid en haar noden écht kennen en krijg een behandelplan op maat.

 

 

Maak nu een afspraak bij Studio A Beauty & Care of neem contact op

Bel ons op 03/231 96 63
AFSPRAAK MAKEN
STEL UW VRAAG