Boek een huidanalyse en krijg advies met garantie op resultaat

Reserveer een huidanalyse  (waarde 49 EUR ) bij onze skin experten Ellen, Katrien & An. Met ons geavanceerde apparaat kunnen wij je huid in de diepte bekijken en analyseren. Daarna adviseren wij je optimaal over behandelingen en producten.

Skin experten

Hoe werkt zo een huidanalyse ? Door middel van de derma visualizer leren wij eerst je huid kennen en daarna kunnen we de gepaste producten en behandelingen aanraden. Wij zijn skin experten en kunnen je de producten aanraden die passen bij je huid en die écht resultaat geven.

Babor Derma Visualizer

De Babor Derma Visualizer is een moderne tool voor huidanalyse om huidproblemen en huidklachten optimaal zichtbaar te maken. Zo toont de Visualizer hoe je huid er in de diepte uitziet. Dankzij de hoge resolutie camera met 80-voudige zoom is een sterk vergrote beeldweergaven mogelijk.

Volgende waarden worden gemeten:
1. Sebum,

2. Afschilfering

3. Poriën

4. Oogrimpels

5. Vlekken

6. Gelijkmatigheid

Waarom een huidanalyse?

Een gezonde en goed verzorgde huid is belangrijk voor nu en voor later. Het gelaat staat dagelijks bloot aan luchtverontreiniging, zon en water. Veel mensen willen graag goed voor hun huid zorgen, maar vinden het moeilijk om de weg te vinden in het enorme aanbod aan merken en producten.

Je zal een antwoord krijgen op volgende vragen : Wat voor huidtype heb ik? Welke producten heb ik echt nodig? Welke prijs zal ik betalen voor huidverzorgingsproducten? Welke behandeling is geschikt voor mij ?

“We stellen een specifiek behandelplan  op volgens de noden van je huid”

Boek je  huidanalyse, leer je huid en haar noden écht kennen en krijg een behandelplan op maat. Bij de aankoop van producten ter waarde van minimum 49 EUR wordt de kostprijs van de huidanalyse afgetrokken zodat de huidanalyse gratis is.

Maak nu een afspraak bij Studio A Beauty & Care of neem contact op

Bel ons op 03/231 96 63
AFSPRAAK MAKEN
STEL UW VRAAG