Heel veel mensen, zowel mannen als vrouwen, hebben last van vergrote of grove poriën

De oorzaak is een overmatige productie van huidtalg of sebum. Het resultaat is een opeenhoping van verhoornde huidcellen bij de ingang van de poriën. Is dit kanaal verstopt, dan hoopt het sebum in het kanaal op en de poriën zetten uit. Eenmaal uitgezet, kunnen de poriën niet meer zelfstandig samentrekken – ze blijven verwijd en zien er zodoende vergroot uit.

Het verzorgingsplan

Kom regelmatig langs voor een grondige verzorging en reiniging van je huid. Minstens om de 6 weken kan je huid dit goed gebruiken. De Dr BABOR Fruitzuur verzorging bij Studio A Beauty & Care is ideaal voor een huid met grove poriën.

Daarnaast is het belangrijk de huid te ondersteunen bij de regulering van de talgproductie en de juist producten dagelijks te gebruiken. Dat betekent : dagelijks reinigen, minstens 1x/week een diepreinigend masker en daarnaast een speciaal verzorgingsprodukt dat je plaatselijk aanbrengt op de grove poriën.

CLEANSING CP Deep Pore Cleansing Mask

Het masker reinigt tot diep in de poriën en verfijnt de teint met extra peel effect. Salicylzuur opent daarbij de poriën en voorkomt huidonzuiverheden, kaolien vermindert de vetglans en matteert. De huid ziet er tot diep in de poriën schoon uit, is verfijnd en straalt rozig fris. Een snel en efficiënt resultaat voor grove poriën.

Studio A Beauty & Care Pore Refiner

Dr BABOR Pore Refiner

De matterende, speciale verzorgingslotion voor de T-zone bij een gemengde huid en een vette huid reguleert de overmatige talgproductie en verfijnt de grove poriën in dit gebied. De teint is zichtbaar verfijnd, gematteerd en gelijkmatig.  Breng de Pore Refiner ’s morgens en ’s avonds op de gereinigde huid aan en laat het inwerken. Breng vervolgens zoals gewoonlijk je verzorgingscrème aan.

Vraag ons raad of kom langs. Vind hier het overzicht van onze gelaatsverzorgingen.

Tot binnenkort.

Maak nu een afspraak bij Studio A Beauty & Care of neem contact op

Bel ons op 03/231 96 63
AFSPRAAK MAKEN
STEL UW VRAAG