Een stralende huid die er gladder, gelijkmatiger en jeudig fris uitziet

Studio A Beauty & Care

Met de Grand Cru Edition heeft BABOR een exclusieve en buitengewone ampullenkuur gecreëerd voor een bijzonder veeleisende huid. Drie nauwkeurig op elkaar afgestemde Ampoule Concentrates met exclusieve rozenextracten, vormen een zeer werkzame en alomvattende anti-aging belevenis.

Studio A Beauty & Care heeft eveneens een nieuwe gelaatsverzorging op basis van deze Grand Cru Ampoules.

Combineer de gelaatsverzorging met de ampoulenkuur thuis. Het resultaat is een huid die straalt, die er gladder, gelijkmatiger en jeugdig frisser uitziet.

Alomvattende anti-aging : White – Rose – Black

The Rose Ampoule met extract uit de Damascus roos zorgt voor een onmiddellijke reductie van de rimpeldiepte. The White Ampoule met wit rozenextract van de roos Alba geeft een gelijkmatigere en jeugdig stralende teint. De kuur eindigt met de zwarte Baccara roos. The Black Ampoule beschermt de huid tegen vrije radicalen en gaat zodoende vroegtijdige, door het milieu ontstane huidveroudering tegen.

Gebruik van de Grand Cru Edition Ampoules

De Grand Cru Edition biedt in drie stappen gedurende zeven dagen een ultieme anti-aging belevenis. De huid wordt geregenereerd, verfijnd en beschermd dankzij het drie stappensysteem van de ampoulenkuur.

Rose – ultieme huidverjonging met regenererende eigenschappen en direct effect
White – ultieme, jeugdige uitstraling dankzij verbeterde huidstructuur
Black – ultieme bescherming tegen vroegtijdige, door het milieu ontstane huidveroudering

De Babor gelaatsverzorging Grand Cru duurt 90 minuten en kost 95 EUR. De Grand Cru Edition Ampoules voor een kuur thuis kosten 49,90 EUR.