De oplossing bij een gevoelige huid start bij een goede verzorging

Heel veel mensen klagen over een gevoelige huid. De huid spant zich op, is droog, gebarsten, rood en begint vaak zelfs te jeuken. Een extreem droge, zeer gevoelige huid is een alarmsignaal:de huid staat aan de rand van haar belastinggrens. Vaak wordt er gedacht dat er niets aan te doen valt. Het tegendeel is waar.

De oorzaken zijn stress, luchtverontreiniging, hormoonschommelingen …  maar ook UV-stralingen kunnen het natuurlijk immuunsysteem van de huid verzwakken. Het gevolg is  een huid uit haar evenwicht. Is deze balans eenmaal verstoord, dan krijg je een kringloop die tot een uiterst gevoelige en extreem droge huid kan leiden. Dit kan alleen door een goede verzorging worden opgelost.

Doctor BABOR Neuro Sensitive herstelt de huid

De Neuro Sensitive Cellular gelaatsverzorging van Doctor BABOR brengt de huid weer in evenwicht. Dankzij Neuroxyl versnelt de huidgeneratie met 30%. De huidbarrière wordt zodoende merkbaar en duurzaam hersteld. De huid krijgt haar weerstandsvermogen terug.

Gebruik de juiste producten voor je gevoelige huid

Maak een afspraak voor een Neuro Sensitive gelaatsverzorging bij Studio A Beauty & Care. Gebruik daarna consequent de aangepaste producten van Doctor BABOR. De Intensive Calming Cream bevat naast Neuroxyl ook Microsilver zodat onaangename jeuk onmiddellijk vermindert, roodkleuringen en irritaties zichtbaar verdwijnt. Ook het onaangenaam gespannen gevoel zal snel  afnemen. Voor de reiniging raden we de Intensive Calming Cleanser aan. Het Microsilver Concentrate op haar beurt is een serum die snel helpt het weerstandsvermogen van de huid te versterken waardoor de huid met onmiddellijk effect hersteld en gekalmeerd is.

Elke 4 weken een professionele gelaatsverzorging

Een Neuro Sensitive gelaatsverzorging  is aan te raden om de 4 weken. Dankzij deze verzorging krijgt de gevoelige huid een extra boost via de hoog geconcentreerde werkstoffen.

Kom langs voor persoonlijk advies of koop je produkten online via onze webshop.

Voor een overzicht van onze gelaatsverzorgingen, klik hier.

Maak nu een afspraak bij Studio A Beauty & Care of neem contact op

Bel ons op 03/231 96 63
AFSPRAAK MAKEN
STEL UW VRAAG