Een grondige reiniging is de basis voor een mooie en gezonde huid en de start van onze gelaatsverzorgingen.

Daarna volgt een huidanalyse zodat we de producten en verzorging kunnen toepassen voor een effectief resultaat.

De BABOR vitalitycheck is de volgende stap en helpt ons om probleemgebieden snel op te sporen en deze doelgericht te behandelen. Dankzij een zeer werkzaam masker die het voor de huid mogelijk maakt om de verzorgingsproducten en alle werkstoffen tijdens de behandeling optimaal op te nemen, wordt de huid nu geactiveerd. Dit is het zogenaamde doorbloedingsmasker met brandnetelextracten.

Warme kompressen techniek

De BABOR kompressentechniek tijdens de gelaatsverzorgingen is uniek. Elke BABOR reiniging, elk masker en elke peeling wordt met warme kompressen verwijderd. We gebruiken een specifieke techniek die kalmerend en ontspannend is voor de huid en de geest.

BABOR Ampoules

Nu volgt het aanbrengen van de Babor Ampoule Concentrates. Deze bieden hooggeconcentreerde, natuurlijke werkstoffen die een voelbaar en zichtbaar effect hebben op de huid. Wens je een nog beter en langer effect ? Deze fluids kunnen ook gebruikt worden  voor een kuur thuis.

Zalige massage

De gelaatsmassage activeert de verschillende energiesystemen van lichaam en geest. Onze massage omvat de „Magic Eight“, 8 heel speciale acupressuurpunten, ingedeeld in 5 stappen. Door elke afzonderlijke stap worden in het lichaam en op de huid bepaalde processen in gang gezet met als resultaat een frisse, stralende en gezonde huid én absolute ontspanning.

Het gezichtsmasker kan nu inwerken. We kiezen een masker dat speciaal op het huidtype en op bepaalde huidproblemen wordt afgestemd.

Afsluitende verzorging

Tot slot de afsluitende verzorging. Er wordt altijd voor een bijzondere finish gezorgd zodat het bereikte resultaat langer behouden blijft. Een oogverzorging, een serum en een passende verzorgingscrème en/of zonbescherming zorgen hiervoor.

Een epilatie van de wenkbrauwen maakt altijd deel uit van een gelaatsverzorging bij Studio A Beauty & Care.

Om het mooie resultaat van de behandeling ook op lange termijn te behouden, is een dagelijkse verzorgingsroutine aanbevolen. Graag adviseren wij de geschikte BABOR producten voor thuis.

Ontdek hier het overzicht van onze gelaatsverzorgingen.