Innovatieve behandelingen

BABOR innoveert en zoekt steeds naar nieuwe werkstoffen en behandelingen. Zo heeft BABOR de REFINE Fruitzuurpeeling van de nieuwe generatie ontwikkeld op basis van de Dr Babor PRO producten en werkstoffen Het resultaat van verschillende jaren research in de laboratoria van BABOR in Aken.

Optimale resultaten

De gebruikte producten bij deze behandeling zijn uiterst geconcentreerd en gefocust op het gebruik van essentiële, pure ingrediënten : zonder geurstoffen en synthetische kleurstoffen met de voor de huid optimale dosering en beschikbaarheid. Met de aangepaste verzorging thuis zal dit tot optimale resultaten leiden.

Een REFINE FruitzuurPeeling is een eenvoudige maar uiterst doeltreffende techniek die zorgt voor een gecontroleerde vernieuwing van de huid. Door de fruitzuurpeeling schilfert bovenste huidlaag de dode huidcellen versnelt af. Hierdoor worden poriën niet meer afgesloten waardoor tagkliertjes minder snel zullen verstoppen en minder snel gaan ontsteken. De huid verjongt en krijgt een mooie en frisse uitstraling vooral bij acné, verslapping, fronslijntjes, vlekjes en littekens.

Maximale huidvernieuwing

De REFINE FruitzuurPeeling is op basis van AHA peelings. Dit is een chemische peeling met als hoofdbestanddeel hydroxy zuren van natuurlijke oorsprong. Maximale huidvernieuwing met een stralend frisse huid als resultaat, al na de eerste behandeling. De fruitzuur-intensiteit ( 10% – 20% – 30% ) wordt individueel aangepast aan jouw huidtype. Deze fruitzuurbehandeling is vooral gericht op resultaten van blijvende duur. Uitgebalanceerde fruitzuren garanderen een gecontroleerde en gelijkmatige verwijdering van hoorncellen en bevorderen de huidregeneratie die vanuit de diepte begint en voortgaat tot in de bovenste cellaag.

Uiterst effectief en zonder de huid onnodig te belasten of te stressen, zet de REFINE FruitzuurPeeling een uitgebreide, intensieve regenererende activiteit van de huid in gang. Aangezien wij de fruitzuur-intensiteit ( 10%-20%-30% ) individueel kunnen aanpassen, zijn er geen risico’s verbonden aan deze behandeling.

De behandeling van de REFINE FruitzuurPeeling kost 95 EUR.

Wij raden aan om een kuur te volgen van minstens 4 behandelingen. Vraag naar onze gunstige voorwaarden als je een kuur wil te volgen.

Ontdek al onze huidverzorgingen in het overzicht van verzorgingen en prijzen.

Twijfel je welke behandeling geschikt is voor jou, boek dan een huidanalyse en krijg van ons een persoonlijk advies op maat van jouw huid.

Maak nu een afspraak bij Studio A Beauty & Care of neem contact op

Bel ons op 03/231 96 63
AFSPRAAK MAKEN
STEL UW VRAAG