REFINE Fruitzuurpeeling is een innovatieve behandeling van BABOR

BABOR innoveert en zoekt steeds naar nieuwe werkstoffen en behandelingen. Zo heeft BABOR de REFINE Fruitzuurpeeling van de nieuwe generatie ontwikkeld. Het resultaat van verschillende jaren research in de laboratoria van BABOR in Aken.

Een Babor fruitzuurpeeling is een eenvoudige maar uiterst doeltreffende behandeling die zorgt voor een gecontroleerde vernieuwing van de huid. Dankzij de fruitzuren schilfert de bovenste huidlaag en de dode huidcellen versnelt af. Hierdoor worden poriën niet meer afgesloten. Tagkliertjes zullen minder snel verstoppen en minder ontsteken. De huid verjongt en krijgt een mooie en frisse uitstraling. De fruizuren zijn vooral effectief bij acné, verslapping, fronslijntjes, vlekjes en littekens.

Je kan een behandeling met fruitzuren boeken in het salon of je kan een Babor fruitzuurpeeling thuis gebruiken.

Essentiële, pure ingrediënten

De Babor fruitzuren zijn gemaakt op basis van AHA’s. Dit zijn zuren van natuurlijke oorsprong.

De gebruikte producten bij deze behandeling zijn uiterst geconcentreerd en gefocust op het gebruik van essentiële, pure ingrediënten : zonder geurstoffen en synthetische kleurstoffen met een optimale dosering. Vergeet zeker niet de aangepaste verzorging thuis te gebruiken want dit geeft zeker de beste resultaten.

Maximale huidvernieuwing dankzij fruitzuurpeeling

Al na de eerste behandeling ervaar je een maximale huidvernieuwing met een stralend frisse huid als resultaat. De fruitzuur-intensiteit ( 10% – 20% – 30% ) wordt individueel aangepast aan jouw huidtype.  Uitgebalanceerde fruitzuren garanderen een gecontroleerde en gelijkmatige verwijdering van hoorncellen en bevorderen de huidregeneratie die vanuit de diepte begint en voortgaat tot in de bovenste cellaag.

Uiterst effectief en zonder de huid onnodig te belasten of te stressen, zetten de Babor fruitzuren een uitgebreide, intensieve regenererende activiteit van de huid in gang.

Voor wie is de peeling op basis van fruitzuren geschikt?

In principe is de fruizuurbehandeling geschikt voor elk huidtype. Wie echter te veel naar een gevoelige huid neigt of last heeft van huidziektes zoals couperose, neurodermitis, herpes e.a., moet voorzichtig zijn. Vraag ons zeker om advies.

Bij een rijpe huid zal de fruitzuurpeeling de tekenen van huidveroudering tegengaan, zoals rimpelvorming en verlies aan elasticiteit. Een vale en vermoeide huid ziet er weer rozig fris uit!

Bij een onzuivere huid met grove poriën zorgt een fruitzuurbehandeling voor een gelijkmatigere teint, puistjes en onzuiverheden worden voorkomen. Om dit huidbeeld blijvend te zuiveren en te stabiliseren, is het raadzaam een kuur te volgen omdat een onzuivere huid na de eerste toepassingen eerst kan verslechteren.

Ook pigmentvlekken en een huid met littekens ontstaan door acné hebben baat bij een fruitzuurbehandeling.

De behandeling van de REFINE FruitzuurPeeling kost 95 EUR.

Wil je resultaten van blijvende duur? Dan raden wij aan een kuur te volgen van minstens 4 behandelingen.

We adviseren je een goede zonnebescherming  te gebruiken na je behandeling.

Ontdek al onze huidverzorgingen in het overzicht van verzorgingen en prijzen.

Twijfel je welke behandeling geschikt is voor jou, boek dan een huidanalyse en krijg van ons een persoonlijk advies op maat van jouw huid.

Tot snel!

An X

Maak nu een afspraak bij Studio A Beauty & Care of neem contact op

Bel ons op 03/231 96 63
AFSPRAAK MAKEN
STEL UW VRAAG