Nieuw : Vitamin C Booster Treatment

/, Behandelingen, Blog, salon/Nieuw : Vitamin C Booster Treatment

Nieuw : Vitamin C Booster Treatment

Een unieke combinatie van Vitamine C en hyaluronzuur

De Doctor BABOR Vitamin C Booster Treatment is een unieke combinatie van vitamine C en hyaluronzuur. Het resultaat? een stralende, jonge en vitale huid.

Het Vitamin C Booster Concentrate is een verstevigend, antioxidatief werkstofconcentraat met 20% puur vitamine C derivaat voor een jeugdig stralende teint. Het serum ondersteunt de huideigen collageenproductie en dient ter bescherming tegen door het milieu veroorzaakte oxidatieve huidbeschadigingen. De teint ziet er gelijkmatiger, verstevigd en stralend mooi uit.

Hyaluronzuur hydrateert langdurig

We versterken het effect van de Vitamin C met hyaluronzuur. Na het aanbrengen van het serum brengen we het Silver Foil Face Mask aan. Het zeer werkzame zilverkleurige masker met een combinatie van laag- en hoogmoleculair hyaluronzuur fixeert het Vitamin C serum en ondersteunt de werking door het occlusie-effect. Het aangebrachte serum kan op deze wijze optimaal door de huid worden opgenomen. De huid wordt direct en langdurig gehydrateerd en ziet er actiever en stralender uit.

Deze verzorging duurt 1,5u en kost 85 EUR. Versterk het effect door het Vitamin C Booster Concentrate ( 67 EUR ) 2 weken volgend op de verzorging dagelijks aan te brengen. 

By |2018-08-26T20:26:11+00:00juni 17th, 2018|Babor, Behandelingen, Blog, salon|0 Comments

About the Author: