Innovatieve TheraPRO behandelingen

Babor innoveert en zoekt steeds naar nieuwe werkstoffen en behandelingen. Zo heeft Babor de Dr Babor PRO producten en werkstoffen ontwikkeld en aansluitend de TheraPRO behandelingen uitgewerkt. Het resultaat van verschillende jaren research in de laboratoria van Babor in Aken.

Fruitzuurpeeling – Optimale resultaten

De Dr Babor PRO producten zijn uiterst geconcentreerd en gefocust op het gebruik van essentiële, pure ingrediënten : zonder geurstoffen en synthetische kleurstoffen met de voor de huid optimale dosering en beschikbaarheid. Dit maakt het mogelijk de meest verschillende huidproblemen aan te pakken met de TheraPRO behandelingen. Met de passende verzorging thuis zal dit tot optimale resultaten leiden.

Een fruitzuurpeeling is een eenvoudige maar uiterst doeltreffende techniek die zorgt voor een gecontroleerde vernieuwing van de huid. Door de fruitzuurpeeling schilfert bovenste huidlaag de dode huidcellen versnelt af. Hierdoor worden poriën niet meer afgesloten waardoor tagkliertjes minder snel zullen verstoppen en minder snel gaan ontsteken. De huid verjongt en krijgt een mooie en frisse uitstraling vooral bij acné, verslapping, fronslijntjes, vlekjes en littekens.

TheraPRO Peel Treatment

De TheraPRO Peel treatment is op basis van AHA peelings. Dit is een chemische peeling met als hoofdbestanddeel hydroxy zuren van natuurlijke oorsprong. Deze fruitzuurbehandeling is vooral gericht op resultaten van blijvende duur. Uitgebalanceerde fruitzuren garanderen een gecontroleerde en gelijkmatige verwijdering van hoorncellen en bevorderen de huidregeneratie die vanuit de diepte begint en voortgaat tot in de bovenste cellaag.

Uiterst effectief en zonder de huid onnodig te belasten of te stressen, zet de TheraPRO AHA peel een uitgebreide, intensieve regenererende activiteit van de huid in gang. Aangezien wij de fruitzuur-intensiteit ( 10%-20%-30% ) individueel kunnen aanpassen, zijn er geen risico’s verbonden aan deze behandeling.

De TheraPRO Peel Treatment  kost 95 EUR.

Maak nu een afspraak bij Studio A Beauty & Care of neem contact op

Bel ons op 03/231 96 63
AFSPRAAK MAKEN
STEL UW VRAAG