Donkere kringen onder je ogen terwijl je toch uitgeslapen bent?

Je bent niet de enige die voor de spiegel staat met de vraag hoe je die weggewerkt krijgt.  De huid onder je ogen is zeer dun en daarom zijn ook de bloedvaatjes duidelijk te zien. Zeker na de winter als je huid niet gebruind is, valt dit op en krijg je een schaduw onder je ogen.

Niets aan te doen? Toch wel met deze tips.

Tip 1: een fris washandje

Leg een koud washandje op je ogen vooraleer je gaat slapen. ’s Morgens zal je duidelijk het verschil zien. De koude stimuleert de bloedsomloop zodat bij het opstaan zichtbaar een frissere blik zal hebben.

Tip 2: gebruik elke dag een oogcrème

De BABOR Cooling Eye GelCream met een lichte en frisse structuur doet wonderen. Klop de crème zachtjes in met je vingertoppen, tokkel er maar op los. Je stimuleert de bloedsomloop en de Cooling Eye GelCream zal de delicate huid onder je ogen versterken zodat je de bloedvaatjes minder zal zien. Het resultaat ? een frisse blik en weg met de donkere kringen.

Tip 3: concealer !

Toch nog last van een schaduw onder je ogen? Gebruik een concealer, zoals de Babor Luminous Skin Concealer. Deze oplichtende concealer met direct-lifting en duurzaam anti-aging effect heeft een hoog dekkingsvermogen. Luminous Skin Concealer maskeert donkere schaduwen, kringen en andere onregelmatigheden, zonder zich in de rimpeltjes op te hopen. Een onmiddellijk optisch lifting effect en natuurlijke glow laten je blik er jonger en frisser uitzien. Long-lasting!

Bestel de Cooling Eye Cream en de Luminous Skin Concealer via onze webshop.

Tip 4: leid de aandacht af

Zet je lippen fel aan met een mooie kleur lipstick of lipgloss en alle aandacht gaat naar je mond. Die donkere kringen onder je ogen “verdwijnen” onmiddellijk. Deze afleidingstruk lukt altijd 🙂 Bovendien heb je in 1 klap ook nog je lippen verzorgd.

Ontdek hier onze nieuwe verzorgende lip oil en de extra verzorgende lipstick in de nieuwe lente kleuren.

 

NEW
Het pluspunt van verzorging.
NEW
Extra verzorgende lipstick met een elegante metallic finish.