Esthetische dermatologie bij Studio A Beauty & Care

 

Sinds januari 2019 heeft dr Raoul Geerts zijn praktijk in de esthetische dermatologie verhuisd van Kapellen naar Antwerpen. Zo kan Studio A Beauty & Care haar klanten net dat ietsje meer aanbieden in de anti-aging behandelingen met Botox en fillers.

“Dokter Geerts heeft meer dan 30 jaar ervaring in de behandeling van rimpels, zowel met Botox als met fillers.”

Dynamische rimpels worden behandeld met spierontspanners. Deze rimpels ontstaan doordat spiertjes ongewild te vaak en te sterk samentrekken. Fronsrimpels, voorhoofdrimpels en kraaienpootjes kunnen dankzij spierontspanners vervaagd worden en “tot rust” gebracht worden.

Het resultaat is een ontspannen, fris en uitgerust gelaat zonder dat de normale mimiek wordt verstoord.

“Een natuurlijke uitstraling is onze doelstelling.”

Fillers

Fillers worden gebruikt voor het corrigeren van rimpels die ontstaan doordat de huid minder elastisch en stevig wordt. Aangezien het onderhuids bind- en vetweefsel afneemt, krijgt onze huid minder steun en ze verslapt.  Het gaat voornamelijk om de plooien die ontstaan tussen wang en bovenlip, de rimpeltjes op en rond de lippen, onder de mondhoeken en op de wangen. Fillers worden ook succesvol ingezet om de lipcontouren te accentueren, de lippen voller te maken en om opnieuw meer volume te geven aan het gelaat.

Dr Geerts gebruikt enkel producten die van nature in ons lichaam aanwezig zijn. Een allergietest is dus niet nodig. Onze producten geven een langdurig resultaat en zijn uiterst veilig. Inmiddels werden er wereldwijd meer dan tien miljoen behandelingen mee uitgevoerd.

Dokter Raoul Geerts – dermatoloog / geneesheer-specialist

Dokter Geerts volgde zijn opleiding algemene geneeskunde en specialisatie dermatologie aan de Universiteit Antwerpen. Hij volgde diverse bijkomende opleidingen in binnen- en buitenland.

Continue bijscholing dankzij workshops bij gerenommeerde specialisten zorgen ervoor dat u steeds zal behandeld worden door middel van de modernste evoluties en technieken in de esthetische geneeskunde. Veiligheid en doeltreffendheid staan steeds voorop.

Bel ons voor een afspraak.

Maak nu een afspraak bij Studio A Beauty & Care of neem contact op

Bel ons op 03/231 96 63
AFSPRAAK MAKEN
STEL UW VRAAG