Boek een afspraak

bel ons : 03/231.96.63,

stuur ons een email : info@beautystudioa.be

vul het contactformulier in

of boek je afspraak online via de knop hieronder

Boek hier online je afspraak

Waar vind je ons?

Sinds 1 mei zijn we verhuisd naar het Paul Smekensplein n°15. Dit is een nieuw plein ter hoogte van de Oude Leeuwenrui n° 8-10. Tussen de winkels Ashtari en Chacali, stap je een rustig groen plein op en daar vind je ons. Je geraakt er met tram 7 ( halte Brouwersvliet ), met de auto ( er is ruimschoots plaats voor de deur aan de Oude Leeuwenrui of in de betaalparking Godefridus ) of met de fiets ( velo-station voor de deur ). Zet je GPS of navigatiesysteem in op Oude Leeuwenrui n°8. Omdat het Paul Smekensplein nieuw is, zijn er navigatiesystemen die dit plein nog niet terugvinden.

Bel ons voor een afspraak bij dr Geerts 03/231 96 63

Bevestigingen – vertragingen – annulaties

24u op voorhand zal je via email een bevestiging ontvangen van je afspraak. Indien je later arriveert, kan de verzorging aangepast en ingekort worden. De door jou gekozen verzorgingen worden speciaal voor jou gereserveerd. Voor annuleringen minder dan 48 u voor de betreffende afspraak, kunnen kosten worden aangerekend. Afspraken die niet geannuleerd worden ( no show ), moeten we spijtig genoeg aanrekenen.

Get in touch – contacteer ons

Studio A Beauty & Care

Cadobonnen

Al eens gedacht aan een cadobon ? Verras je geliefde, je mama, je collega, … en schenk een verwenmoment. Onze cadobons blijven 1 jaar geldig. Wij hebben cadobons voor elk budget.

 Instagram Feed