Boek een afspraak

bel ons : 03/231.96.63,

stuur ons een email : info@beautystudioa.be

vul het contactformulier in

of boek je afspraak online via de knop hieronder

Waar vind je ons?

Het Paul Smekensplein  (n°15 ) is een nieuw plein ter hoogte van de Oudeleeuwenrui n° 8-10. Tussen de winkels Ashtari en Chacali stap je een rustig groen plein op en daar vind je ons. Je geraakt er met tram 7 ( halte Brouwersvliet ), met de auto ( er is ruimschoots plaats voor de deur aan de Oude Leeuwenrui of in de betaalparking Godefridus ) of met de fiets ( velo-station voor de deur ). Zet je GPS of navigatiesysteem in op Oudeleeuwenrui n°8. Omdat het Paul Smekensplein nieuw is, zijn er navigatiesystemen die dit plein nog niet terugvinden.

Bevestigingen – vertragingen – annulaties

24u op voorhand zal je via email een bevestiging ontvangen van je afspraak. Indien je later arriveert, kan de verzorging aangepast en ingekort worden. De door jou gekozen verzorgingen worden speciaal voor jou gereserveerd. Voor annuleringen minder dan 48 u voor de betreffende afspraak, kunnen kosten worden aangerekend. Afspraken die niet geannuleerd worden ( no show ), moeten we spijtig genoeg aanrekenen.

Get in touch – contacteer ons

Studio A Beauty & Care

Cadeaubonnen

Al eens gedacht aan een cadeaubon ? Verras je geliefde, je mama, je collega, … en schenk een verwenmoment.Wij hebben cadeaubonnen voor elk budget.

 Instagram Feed