CLEAN BEAUTY : VEGAN, DUURZAAM, VRIJ VAN PLASTIC & CO

„Clean Beauty“ betekent in feite „minder is meer“. Concreet betekent dit dat deze producten zich beperken tot een minimaal aantal ingrediënten. Zo worden onder andere geur- en bewaarstoffen en micro plastics weggelaten. De CLEANFORMANCE producten van BABOR zijn Clean Beauty.

CLEANFORMANCE is voor jou als je

  1. – op zoek bent naar duurzame beauty producten die bovendien vegan zijn
  2. – een gevoelige huid hebt en je de kans op irritaties zo klein wil houden
  3. – een dewy look of een glow op je huid wil

Lees meer wat Clean Beauty juist is en waarom je voor CLEARFORMANCE zou kiezen.

Wat is er nieuw aan Clean Beauty?

Bij Clean Beauty gaat het om pure en eerlijke huidverzorgingsproducten, dit betekent concreet:

  • transparantie wat betreft ingrediënten en productieprocessen
  • geen overbodige ingrediënten zoals bewaar- en geurstoffen ( dus cleane recepturen )
  • vegan

Gevoelige huid en irritaties?

We merken op dat steeds meer mensen last hebben van een gevoelige huid en/of irritaties. In veel gevallen is de oorzaak mogelijk een teveel aan verzorging. Maar ook fijnstof of blauw licht kunnen huid irritaties veroorzaken. Clean Beauty kan hier een goede oplossing zijn.

Clean Beauty is cosmetica zonder overbodige chemische toevoegingen. Deze cleane recepturen zijn door een gevoelige huid beter te verdragen. We zien dat in het algemeen dat het risico dat de huid reageert stijgt met een toenemend aantal ingrediënten.

BABOR – CLEANFORMANCE

Als Duits bedrijf staat BABOR al heel lange tijd voor uitstekende kwaliteit en duurzaamheid bij de ontwikkeling van haar producten.

De Clean Beauty serie CLEANFORMANCE zijn verzorgingsproducten met de juiste balans tussen natuurlijkheid, belevenis en kwaliteit :

  • cleane recepturen : met tot 98% aan ingrediënten van natuurlijke oorsprong.
  • geen overbodige ingrediënten : geproduceerd zonder microplastic, siliconen, parabenen, lactose en gluten alsook zonder minerale olie en vrij van synthetische geurstoffen.
  • 100% vegan beauty-producten.
  • verzorging en bescherming van de gevoelige huid : een extract uit rode esdoornschors beschermt de huid door zijn antioxidatieve, sterk regenererende eigenschappen en leidt zo tot grotere elasticiteit en spankracht.

Dewy look

CLEANFORMANCE is bovendien een ode aan de “dewy look”, wat zoveel betekent als “dauwfris”. Pre- en probiotica zorgen niet enkel voor een gezonde huid en een natuurlijke glow. Ze versterken ook nog eens de huidbarrière en werken zodoende als bescherming tegen milieustress.

Wij hebben het volledige gamma CLEANFORMANCE ( van reiniging tot verzorging ) en kunnen je hier in persoonlijk adviseren.

Probeer ook onze gelaatsverzorging HEALTHY GLOW Treatment ( 80 EUR ) voor een mooie gehydrateerde en verzorgde huid met een natuurlijke glow.

Een overzicht van al onze gelaatsverzorgingen vind je hier.

Maak nu een afspraak bij Studio A Beauty & Care of neem contact op

Bel ons op 03/231 96 63
AFSPRAAK MAKEN
STEL UW VRAAG