Cellulitis effectief aanpakken in amper 1 maand tijd

Cellulitis verminderen is mogelijk maar vraagt wel een complete aanpak. Wij kunnen je hier bij helpen! Belangrijk is dat je volhoudt in de aanpak die je kiest. Wij hebben voor jou een voordeelpakket  dat zeker resultaat zal opleveren in amper 1 maand tijd.

De G5 Cellutec, ultra-sone golven én lymfedrainage

Eerst starten we met een lichaamspeeling om je huid voor te bereiden en te activeren. Je huid zal nu de actieve werkstoffen beter opnemen en de massage zal nog effectiever zijn. Daarna starten we gedurende 8 sessies met de G5 Cellutec behandeling. De G5 Cellutec is een apparaat met een trillende kop die overtollig vet losmaakt en afvoert. Dit stimuleert de bloed- en lymfecirculatie. We combineren tijdens elke sessie de G5 behandeling met een manuele lymfedrainage. Deze drainerende massage verbetert de lymfecirculatie en helpt vocht- en afvalstoffen af te voeren. Het is een zeer zachte, pompende, ritmische massage, die de afvoer van afvalstoffen ondersteunt. We wisselen eveneens af met ultrasone golven die in de diepte werken en de cellen losmaken. Je krijgt van ons de BABOR 3D anti-cellulitis lotion die je dagelijks aanbrengt en de BABOR lichaamspeeling die je 2x/week tijdens het douchen gebruikt. Het resultaat ? Een gladdere, zachtere en strakkere huid en een lichaam dat klaar is voor de zon!

Ons voorstel

We voorzien 8 sessies. Hier is inbegrepen

  • een lichaamspeeling van de benen en buik
  • 8x toepassing van het G5 apparaat op de benen en buik afgewisseld met ultrasone golven
  • 8x aanvullend een manuele lymfedrainage op de benen
  • gratis BABOR 3D anti-cellulitis lotion ( twv 50 EUR ) én de BABOR SHAPING lichaamspeeling (twv 22 EUR) om thuis te gebruiken en de behandeling te versterken.

Dit allemaal aan het voordeeltarief van 520 EUR . Je doet dus een voordeel van 72 EUR met dit voordeelpakket. We raden een routine van 2 sessies per week aan om een snel en effectief resultaat te zien. Pas op, met deze behandeling zal je geen kilo’s verliezen, wél kunnen we helpen de sinaasappelhuid op je benen weg te verminderen en je huid gladder en strakker te maken. Uiteraard zal je nog beter resultaat behalen als je tijdens deze behandeling extra beweegt en minstens 1 liter water per dag drinkt.

Niet overtuigd? Je kan ook éénmalig een G5 anti-cellulitismassage boeken ( 65 EUR/sessie ).

Start nu en dan ben je helemaal bikini-proof als straks de zon schijnt.

Tot binnenkort !

Groetjes,

An XXX

PS : Het volledige bedrag wordt betaald bij de eerste sessie. We raden aan alle 8 sessies bij de start vast te leggen met een frequentie van 2x/week gedurende 1 maand.