BABOR

/BABOR
BABOR2018-08-20T21:52:23+00:00

Passie voor huidverzorging en huidverbetering

Studio A Beauty & Care is een Excellence BABOR schoonheidsinstituut in Antwerpen. Dit certificaat staat garant voor kwaliteit en ervaring. Onze passie is huidverbetering en ant-aging. De producten van BABOR gecombineerd met onze expertise maken je huid zichtbaar en voelbaar mooier, gezonder en jonger. Alle BABOR producten zijn vrij van parabenen en optimaal verdraagzaam voor de huid.

Wij gaan resoluut voor een persoonlijke aanpak : elke gelaatsverzorging bij Studio A Beauty & Care begint met een uitgebreide huidanalyse. Als we een exact beeld van je huid hebben én problemen en/of wensen besproken zijn, adviseren we je de gepaste verzorging.

Benieuwd hoe een gelaatsverzorging verloopt ? Lees hier meer…              

Boek hier online je afspraak

BABOR is uniek

Wij geloven in de producten en de verzorgingen van BABOR.

De BABOR behandelingen en produkten zijn namelijk uniek, zo uniek als jouw huid is. Alles begon in 1955 toen Dr. Michael Babor de HY-ÖL® ontwikkelde.  HY-ÖL® is nog steeds één van de bestsellers van BABOR. Lees meer…

Research & onderzoek made in Germany

Wetenschap & onderzoek zijn onderdeel van het DNA van BABOR: research in Aken zorgt ervoor dat elk product van het idee tot en met het afgevulde potje made in Germany is. Onderzoek en de samenwerking met gerenommeerde universiteiten garanderen een werking mét effectieve resultaten.

BABOR behandelt het milieu met het grootste respect.  Alle producten worden vanuit Aken over de hele wereld verstuurd en daarom wordt er veel waarde gehecht aan het CO2-neutrale transport van de zendingen. Dierproeven zijn en blijven voor BABOR absoluut taboe.

BABOR Antwerpen Studio A Beauty & Care