RELAX ARRANGEMENTEN

Relax arrangementen

Zin om je te laten verwennen, nood aan ‘me-time’, even ontstressen, …?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij geven je alle aandacht en tijd.

We hebben een aantal arrangement samengesteld. Heb je nood aan onthaasten of gewoon zin om je te laten verwennen? Elke reden is goed. Bij elke arrangement hoort een persoonlijke ontvangst met koffie en/of (kruiden)thee waarbij we de verzorging(en) samen bespreken en we het arrangement kunnen afstemmen op je specifieke wensen. Vind je niet wat je zoekt ? Contacteer ons en dan stellen voor jou een arrangement op maat samen.

RELAX ARRANGEMENTEN – We love BABOR

Wij gebruiken enkel de kwalitatieve producten van BABOR.  Je kan steeds extra verzorgingen bijboeken (zoals het lakken van de nagel)s. Wij doen dit zeer graag voor jou. Laat ons dit zeker weten bij het maken van je afspraak zodat we voldoende tijd kunnen voorzien.

De arrangementen voorzien een Skinovage Premium gelaatsverzorging . Indien je een andere gelaatsverzorging wenst, is dit uiteraard mogelijk mits een supplement.

“Ontdek hoe zalig het kan zijn je te laten verwennen  en stap stralend en ontspannen terug buiten”

City Break ( +/- 2,5u )

140,-

Geniet van een Skinovage Premium gelaatsverzorging, een rug/nek/schoudermassage en een pedicure of manicure ( naar keuze )


City Detox ( +/- 2,5u )

150,-

Geniet van een zuiverende lichaamspeeling, een ontgiftende algenpakking en een volledige massage aangevuld met een pedicure S of manicure (naar keuze)


 City Total Relax ( +/- 3,5u )

195,-

Geniet van een Skinovage Premium gelaatsverzorging, een volledige lichaamsmassage, een pedicure én een manicure ( HSR Anti-Age gelaatsverzorging + 20,- )


City Luxe (+/- 4u )

180,-

Geniet van een Skinovage Premium gelaatsverzorging, een extra hals/décolleté massage, een luxe pedicure en een dagmaquillage


Ultra Relax ( +- 4u )

240,-

Geniet van een ReVersive Luxe gelaatsverzorging, een volledige lichaamsmassage en een lichaamspeeling


Maak nu een afspraak bij Studio A Beauty & Care of neem contact op

Bel ons op 03/231 96 63
AFSPRAAK MAKEN
STEL UW VRAAG