anti-aging

Anti-aging experten

Er goed uitzien, anti-aging … voor iedereen is dit anders.  Vanaf september 2018 werkt Studio A Beauty & Care samen met Dr Geerts, geneesheer-specialist dermatoloog. Hij is zeer ervaren in diverse esthetische behandelingen met injectables zoals spierontspanners en fillers.

Momenteel is er op de markt een groot aanbod aan oplossingen en technieken. Wij gebruiken de voor u meest geschikte techniek op een veilige en medisch verantwoorde manier en zorgen zo voor het optimale resultaat.

Wij geloven dat je anti-aging in 3 stappen moet aanpakken voor een effectief resultaat. Ten eerste zijn er de fillers en spierontspanners ( botox ). Stap 2 zijn de apparatieve behandelingen die werken op een stralende huid. Zo geven microdermabrasie en microneedling een zeer mooi resultaat voor een stralende huid. Tot slot adviseren we je om thuis de aangepaste anti-aging producten van BABOR te gebruiken om de eerste 2 stappen te ondersteunen. Enkel een combinatie van deze 3 stappen geeft je een effectief en zichtbaar resultaat.

Al onze verzorgingen en behandelingen zijn geschikt voor vrouwen en mannen.

“Wat telt is een natuurlijk resultaat”

Anti-aging – Spierontspanners

In de klassieke geneeskunde worden spierontspanners al vele jaren gebruikt door o.a. oogartsen, kinderartsen en neurologen. Ze hebben dan ook reeds lang hun veiligheid en nut bewezen. Dr Geerts behandelt “dynamische” rimpels met spierontspanners. Deze rimpels ontstaan doordat spiertjes ongewild te vaak en te sterk samentrekken. Fronsrimpels, voorhoofdrimpels en kraaienpootjes kunnen dankzij spierontspanners vervaagd worden en “tot rust” gebracht worden.

Het resultaat is een ontspannen, fris en uitgerust gelaat zonder dat de normale mimiek wordt verstoord. Een natuurlijke uitstraling is onze doelstelling.

Anti-aging – Fillers

Fillers worden gebruikt voor het corrigeren van rimpels die ontstaan doordat de huid minder elastisch en stevig wordt. Aangezien het onderhuids bind- en vetweefsel afneemt, krijgt onze huid minder steun en ze “verslapt”.  Het gaat voornamelijk om de plooien die ontstaan tussen wang en bovenlip, de rimpeltjes op en rond de lippen, onder de mondhoeken en op de wangen. Fillers worden ook succesvol ingezet om de lipcontouren te accentueren, de lippen voller te maken en om opnieuw meer volume te geven aan het gelaat.

Dr Geerts gebruikt enkel producten die van nature in ons lichaam aanwezig zijn. Een allergietest is dus niet nodig.

“Onze producten geven een langdurig resultaat en zijn uiterst veilig”

Dokter Raoul Geerts – dermatoloog / geneesheer-specialist

Dokter Geerts volgde zijn opleiding algemene geneeskunde en specialisatie dermatologie aan de Universiteit Antwerpen. Hij volgde diverse bijkomende opleidingen in binnen- en buitenland.

Continue bijscholing dankzij workshops bij gerenommeerde specialisten zorgen ervoor dat u steeds zal behandeld worden door middel van de modernste evoluties en technieken in de esthetische geneeskunde. Veiligheid en doeltreffendheid staan steeds voorop.

Maak nu een afspraak bij Studio A Beauty & Care of neem contact op

Bel ons op 03/231 96 63
AFSPRAAK MAKEN
STEL UW VRAAG