Anti-aging experten

Er goed uitzien, anti-aging … voor iedereen is dit anders.

Momenteel is er  een groot aanbod aan oplossingen en technieken. Wij gebruiken de voor u meest geschikte techniek op een veilige en  verantwoorde manier en zorgen zo voor het optimale resultaat. Samen stellen we een anti-aging strategie voor die effectief resultaat zal geven.

Effectief resultaat

Wij geloven dat je anti-aging in verschillende stappen en vanuit verschillende invalshoeken moet aanpakken voor een effectief resultaat. Dat heten we de anti-aging strategie die we persoonlijk en op maat opstellen.

  1. Start met een huidanalyse zodat je een duidelijk zicht krijgt op de toestand van je huid. We meten verschillende parameters zoals rimpels en zonneschade. Op basis hiervan maken we een persoonlijk behandelplan met verzorgingen, behandelingen en de aangepaste producten. Lees hier meer hoe een huidanalyse juist verloopt.
  2. De verschillende anti-aging gelaatsverzorgingen focussen op huidversteviging en huidverbetering. Probeer zeker eens de Fruitzuurpeeling die een zichtbaar resultaat oplevert en je huid een boost geeft. Vlekjes en mimische rimpels verminderen zichtbaar. Lees hier meer over de Fruitzuurmeeling van de nieuwe generatie.
  3. Daarnaast zijn er de apparatieve behandelingen, de zogenaamde BABOR TECH. Zo bieden wij microdermabrasie, microneedling en Radiofrequentie ( Skinfirmor RF ) aan. In veel gevallen raden wij een combinatie aan van deze behandelingen.
  4. Tot slot adviseren we je om thuis de aangepaste anti-aging producten van BABOR te gebruiken om de behandelingen te ondersteunen.

Combineer behandelingen én de voor jouw aangepaste producten en dan krijg je een effectief en zichtbaar resultaat.

Ook een gezonde levensstijl maakt deel uit van een efficiënte anti-aging strategie. Lees hier onze tips en trics.

Al onze verzorgingen en behandelingen zijn geschikt voor vrouwen en mannen.

“Anyone who keeps the ability to see beauty never grows old”

Maak nu een afspraak bij Studio A Beauty & Care of neem contact op

Bel ons op 03/231 96 63
AFSPRAAK MAKEN
STEL UW VRAAG