Our Story

/Our Story
Our Story2018-08-28T18:11:24+00:00

Hallo, ik ben An.

Duizendpoot, “busy bee”, ondernemer, echtgenote, mama van 2 -super- dochters én levensgenietster….

Ik wil genieten van elke dag. Ik voel me goed in mijn vel en wil dit ook aan anderen uitdragen.

Met Studio A Beauty & Care wil ik mensen zich beter doen voelen. Als je verzorgd en ontspannen bent, zal je er beter uitzien en zit je beter in je vel.

Welkom in de wereld van Studio A Beauty & Care, ervaar de rust en doe nieuwe energie op.

Studio A Beauty & Care staat voor kwaliteitsvolle verzorgingen in een rustige en mooie omgeving.

We genieten er zelf van om je in alle rust te verzorgen, aandacht te geven en je advies te geven over je huid- en lichaamsverzorging.

Een bezoek aan Studio A Beauty & Care is zoveel meer dan je laten verzorgen in een schoonheidsinstituut. Het is een instant-feel-good-remedy, het is een boost voor jezelf, je stapt buiten en je voelt je letterlijk en figuurlijk goed in je vel.

Sinds ik me kan herinneren, ben ik  altijd al bezig met mezelf en anderen te verzorgen en mooier te maken.

Mijn eerste “oefenmodel” was mijn mama. Ik was toen ( denk ik ) 10 jaar.

Ik heb een diploma van master in de rechten en met heel veel plezier heb ik als jurist gewerkt in verschillende bedrijven en organisaties.  Maar na meer dan 20 jaar in een corporate omgeving begon het beauty-virus en de goesting om te ondernemen  wel heel fel te kriebelen…. uiteindelijk heb ik dé grote stap gezet. Terug naar de schoolbanken, een diploma in de schoonheidszorgen, bijscholingen  in diverse facetten van de huid- en lichaamsverzorging, een verbouwing en voilà dat is vandaag Studio A Beauty & Care.

Dit zijn wij : het team van Studio A Beauty & Care

Ellen, Katrien en Irina zijn zeer ervaren en gediplomeerde schoonheidspecialistes. Elke dag staan ze klaar om je in alle rust te verzorgen en te behandelen. Geniet ervan !

Studio A Beauty & Care