Microneedling : nieuwe anti-aging behandeling

/, Behandelingen, Blog, salon/Microneedling : nieuwe anti-aging behandeling

Microneedling : nieuwe anti-aging behandeling

Microneedling :  effectieve anti-aging behandeling voor wie écht en snel resultaat zoekt

Microneedling is een behoedzame  anti-aging behandeling waarbij er met steriel verpakte, flexibele naaldplaten wordt gewerkt. De fijne naalden perforeren doelgericht, kort en gelijkmatig de bovenste huidlaag. Zo wordt er gezorgd  voor een optimale opname van het werkstofconcentraat hyaluron. Ook de doorbloeding wordt verhoogd en de natuurlijke huidregeneratie wordt gestimuleerd.

Wanneer Micro Needling?

Deze behandeling is aangewezen bij rimpels, verlies aan elasticiteit, verminderde stevigheid, een vaal, mat en onregelmatig huidbeeld, grove poriën, ….

Na de behandeling

De huid zal reageren met een matig tot intensieve roodkleuring vergelijkbaar met zonnebrand. Ook een licht branderig gevoel en een lichte zwelling zijn zeer normaal. Dit betekent dat de huid goed reageert. Na 1 à 2 dagen zal de roodheid verminderen. Na de behandeling raden we aan de Calming Serum meermaals aan te brengen. De eerste dagen raden we ook aan om een goede zonbescherming aan te brengen, zoals de Doctor Babor Skin Protecting SPF50.

Het mooiste en beste resultaat

Microneedling in kuur geeft de beste resultaten. We adviseren 6 behandeling met een tussenpauze van maximaal 2 weken. Versterk het resultaat en gebruik zeker thuis zeker  aangepaste produkten zoals de Calming Serum en de Collageen Booster Cream.

Kostprijs

Een microneedling behandeling kost 110 EUR ( gelaat en hals ) of 130 EUR ( met décolleté ). Wij raden een kuur aan voor een optimaal resultaat. Een kuur omvat 6 behandelingen en kost 650 EUR. Het voordeel van een kuur is dat je 10 EUR korting geniet én gratis de microneedling set verzorgingsset ( calming serum, zonbescherming en verzorging ) voor thuis krijgt ( waarde 60 EUR ). Een totaalvoordeel van 70 EUR dus. Het voordeeltarief is enkel van toepassing als je de volledige pakketprijs betaalt bij aanvang van de kuur.

 

 

By |2018-09-27T10:35:49+00:00september 17th, 2018|Babor, Behandelingen, Blog, salon|0 Comments

About the Author: