Februari – tijd om je huid extra aandacht te geven

/, Behandelingen, Blog, salon/Februari – tijd om je huid extra aandacht te geven

Februari – tijd om je huid extra aandacht te geven

Februari … veel donkere dagen, weinig licht, koude, verwarming, de lente is nog ver weg…. hoog tijd om onze huid extra aandacht te geven.

Veel mensen klagen nu van veranderingen aan hun huid die ze anders niet hebben : onzuiverheden, droge en schrale huid, trekkerig gevoel, een vale teint….Vervelend allemaal maar zeker niet onoverkomelijk.

Huidvernieuwing dankzij fruitzuren

De beste start is een BABOR gelaatsverzorging. De Dr BABOR huidvernieuwing of fruitzuren-verzorging is nu in februari ideaal. De fruitzuren peelen je huid in alle zachthuid en zorgen voor een vernieuwde en frisse teint. Tijdens deze verzorging verwennen we je huid met extra werkstoffen onder de vorm van ampoules. Naargelang de behoeften van je huid, geven we een boost van hydratatie, een shot collageen voor een strakke en opgevulde huid of extra werkstoffen om je huid te revitaliseren zodat ze dadelijk zal stralen. We versterken het effect van deze werkstoffen dankzij een gelaatsmassage die specifiek inwerkt en hiervoor werd ontwikkeld door de experten van BABOR.

Dagelijkse verzorging

Na deze verzorging kan je best je huid dagelijks verzorgen met een aangepaste reiniging en verzorging. Weet dat je je dagelijkse huidverzorgingsritueel regelmatig moet aanpassen in functie van de seizoenen en behoeften. Vraag ons vrijblijvend advies.

 

By | 2018-06-17T17:47:28+00:00 januari 25th, 2018|Babor, Behandelingen, Blog, salon|0 Comments

About the Author: