BEAUTY FILOSOFIE

/BEAUTY FILOSOFIE
BEAUTY FILOSOFIE 2018-02-25T09:18:54+00:00

Passie voor huidverzorging en huidverbetering

Studio A Beauty & Care is een Excellence BABOR schoonheidsinstituut in Antwerpen. Dit certificaat staat garant voor kwaliteit en ervaring. Onze passie is huidverzorging en huidverbetering. De producten van BABOR gecombineerd met onze expertise maken je huid zichtbaar en voelbaar mooier, gezonder en jonger. Alle BABOR producten zijn vrij van parabenen en optimaal verdraagzaam voor de huid.

Verzorg je huid net zoals je ook gezond eet en leeft. Regelmatig een gelaatsverzorging die gericht huidproblemen aanpakt én de juiste producten gebruiken is de juiste start.  Wij gaan resoluut voor een persoonlijke aanpak : elke gelaatsverzorging bij Studio A Beauty & Care begint met een uitgebreide huidanalyse. Als we een exact beeld van je huid hebben én problemen en/of wensen besproken zijn, adviseren we je de gepaste verzorging.

Benieuwd hoe een gelaatsverzorging verloopt ? Lees hier meer…              

Verwen jezelf en kom tot rust

Bij Studio A Beauty & Care vind je ontspanning en rust – het dagelijks leven sluit je even buiten.

Laat je verwennen en doe nieuwe energie op. Ontdek hoe ontspannend en deugddoend een gelaatsverzorging kan zijn, geniet van een vitaliserende lichaamsmassage of verwen je voeten met een pedicure. Lees meer…

Anti-Aging

Wij bieden verschillende Anti-Aging verzorgingen aan. Voor elk huidtype en en voor elke behoefte hebben wij een geschikte verzorging. Wij adviseren ook regelmatig af te wisselen in je Anti-Aging verzorging. Dat zal nog beter resultaat geven. Probeer zeker de Skin Renewal Treatment (Fruitzuurverzorging) die de huidvernieuwing stimuleert. Fruitzuren activeren biologische processen en stimuleren de celdeling. Je huid zal er na de verzorging dadelijk verlevendigd en verfijnd uitzien. Ook rimpeltjes zullen zichtbaar verminderen. Als je deze verzorging combineert met de AHA 10+10 Peeling Gel en deze 1-2 keer per week aanbrengt, dan versterk je nog meer het effect. Zie hier het overzicht van onze Anti-Aging verzorgingen…

 Microdermabrasie is een powerpeeling mét duidelijke resultaten

Dankzij de moderne apparatuur van BABOR TECH kunnen we verder gaan : microdermabrasie is een powerpeeling die de celvernieuwing stimuleert en zorgt voor een fijnere, gladdere en gelijkmatigere huidstructuur. Elke huid heeft baat bij microdermabrasie, het resultaat is steeds een frisse en stralende teint. Microdermabrasie is zeer effectief als Anti-Aging verzorging maar zeker aan te raden bij een onzuivere huid, grove poriën, acné of een vale huid. Deze intensieve peeling kan je éénmalig doen of als kuur met een pauze van ongeveer 10 dagen. Na 8 behandelingen zal je verbaasd staan van het resultaat.  Lees meer….

Boek hier online je afspraak

BABOR is uniek

Wij geloven in de producten en de verzorgingen van BABOR.

De BABOR behandelingen en produkten zijn namelijk uniek, zo uniek als jouw huid is. Alles begon in 1955 toen Dr. Michael Babor de HY-ÖL® ontwikkelde.  HY-ÖL® is nog steeds één van de bestsellers van BABOR. Lees meer…

Ontdek meer over BABOR

Research & onderzoek made in Germany

Wetenschap & onderzoek zijn onderdeel van het DNA van BABOR: research in Aken zorgt ervoor dat elk product van het idee tot en met het afgevulde potje made in Germany is. Onderzoek en de samenwerking met gerenommeerde universiteiten garanderen een werking mét effectieve resultaten.

BABOR behandelt het milieu met het grootste respect.  Alle producten worden vanuit Aken over de hele wereld verstuurd en daarom wordt er veel waarde gehecht aan het CO2-neutrale transport van de zendingen. Dierproeven zijn en blijven voor BABOR absoluut taboe.

BABOR Antwerpen Studio A Beauty & Care