ARRANGEMENTEN

/ARRANGEMENTEN
ARRANGEMENTEN2018-07-17T18:41:21+00:00

ARRANGEMENTEN

Zin om je te laten verwennen, nood aan ‘me-time’, even ontstressen, …?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij geven je alle aandacht en tijd.

We hebben een aantal arrangement zorgvuldig samengesteld. Heb je nood aan onthaasten of gewoon zin om je te laten verwennen? Elke reden is goed. Bij elke arrangement hoort een persoonlijke ontvangst met koffie en/of (kruiden)thee waarbij we de verzorging(en) samen bespreken en we het arrangement kunnen afstemmen op je specifieke wensen. Vind je niet wat je zoekt ? Contacteer ons en dan stellen voor jou een arrangement op maat samen.

We love BABOR

Wij gebruiken enkel de kwalitatieve producten van BABOR.  Je kan steeds extra verzorgingen bijboeken zoals het lakken van de nagels. Wij doen dit zeer graag voor jou. Laat ons dit zeker weten bij het maken van je afspraak zodat we voldoende tijd kunnen voorzien.

De arrangementen voorzien een Skinovage Basis gelaatsverzorging . Indien je een andere gelaatsverzorging wenst, is dit uiteraard mogelijk mits een supplement.

Ontdek hoe zalig het kan zijn je te laten verwennen  en stap stralend en ontspannen terug buiten

City Break ( +/- 2u )
115,-

Geniet van een Skinovage Basis gelaatsverzorging, een rug/nek/schoudermassage en een pedicure of manicure ( naar keuze )


City Detox ( +/- 2,5u )
130,-

Geniet van een lichaamsbehandeling met peeling, algenpakking en volledige massage uitgebreid  met een pedicure of manicure (naar keuze)


 City Total Relax ( +/- 3u )
170,-

Geniet van een Skinovage Basis gelaatsverzorging, een volledige lichaamsmassage, een pedicure én een manicure ( HSR Anti-Age gelaatsverzorging + 20,- )


City Luxe (+/- 3,5u )
180,-

Geniet van een Dr Babor gelaatsverzorging, een extra hals/décolleté massage, een luxe pedicure en een dagmaquillage


Contacteer ons voor een afspraak